reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam,

U mnie Tracy Hogg jakos nie zdawala egzaminu, jedno tylko - konsekwencja. Sonia musiala sie wyplakac i po paru dniach byl spokuj, nie bylo mowy o braniu na rece i uspakajaniu jak wlasnie jest w ksiazce - Sonia w tedy darla sie jeszcze gorzej...

Czarnulka to masz miesiac imprez... Fajnie, ze na rowerku sobie jezdzisz, ja musze tez zaczac, jak go w koncu do domu przytaskam :eek: Tylko, ze ja ostatnio chyba mam tasiemca, bo jem jak glupia, a chudne :confused: Moze praca mi sluzy :happy:

Pozdrawiam,

reklama
MariaOla- do wszystkiego trzeba miec zdrowe podejście. :-)
Na początku karmiłam na żadanie, a dopiero jak mleczko się już ładnie produkowało, to zaczęłam stosować rady Tracy. Ale nie z uporem maniaka, bo myślę, że intuicja też jest ważna. Mnie ta książka bardzo pomogła, ale traktuję ją jako wskazówkę.:happy:

Iza- gdzie się podziałaś?:confused:
MamaBoo- o to samo pytam:tak:

witam wieczorkiem

Kubus śpi, mężuś do pracy, a ja wolne:-)

mokkate - ach........i znów naładowałm dobrej energi w IKEI kupiłam dwa stoliczki, świeczusie kamyczki, podstawiki, pudełka itp. i 200 stówki bęc:-p jest juz towar świateczny. Kubus jak zobaczył choinki i lampki był oczarowany :-D juz chcę swięta!!!!!!!!:happy:
Kuba ostatnio przesypia mi coraz lepiej (ale nie zapeszam)

mariola - no szkoda ze mężus taki uparciuch, ja naszczęście co do wystroju mieszkania mam wolną rękę:-) a sylwester szykuje Wam sie romantyczny:tak: my spędzimy go w trójeczke :-)

sandros - to ci zazdroszczę tej przemiany materii:tak:

justyna, oliwka - mi sie chyba udało odstwaić małego od piersi (bo to chyba juz tydzień aż później muszę sprawdzic, karmiłam tylko raz i to tylko dlatego że jakoś mi w jednej piersi pokarm sie nazbierał) zobaczymy jak dalej. Jak jednego dnia chciałam spróbować dac Kubusiowi piers to cycnął raz i wypluł i juz nie chciał, czyżby to faktycznie nasz sukces:szok: i własnie z tego powodu zeby nie było za póxno zadecydowałm o tym czasie zaprzestania karmienia:happy:

iza - własnie co sie z toba dzieje:confused: bierzesz nas na przetrzymanie:confused: no przeciez teskiny za twoimi długimi postami, teraz ja sie za ciebie rozpisuje:happy: ;-)

karolinna - a ty nastepna :confused: tęsknimy:happy: :-(

mykam ćwiczyć, wpadne może później:-D

Cześć dziewczyny!

Sorki że mnie nie było, ale jakoś nie miałam czasu i weny twórczej na pisanie :baffled:

Mokkate i Kubusiowa dziękuję Wam bardzo za pamięć :tak: :-) Kochane jesteście :tak: :happy: :cool2: :elvis:
Karolinna nie zmieniałam fryzurki :no: pisałam o tej zmianie która miała miejsce w sierpniu. Jestem bardzo zadowolona i kolejny raz też do niej pójde :tak:
Kubusiowa gratuluję sukcesu w odstawieniu Kubusia od piersi :tak: Gładko Wam to poszło :tak:

Karolince w nocy przebiła się druga górna jedynka, ma już 4 ząbki :tak: :-) :tak: i widać już dwójeczki, które na dniach powinny się przebić :szok: Jutro kolejna miesięcznica, dziś byłam Karolcie zważyć. Waży 7 kg, myślałam, że więcej :baffled: przybrała przez miesiąc 300 gram (a w poprzednim miesiącu 600 :dry: ) ale pani doktor powiedziała że ok. :happy: Jest zdrowa i wszystko jest super, nie wiem tylko czemu wpisała w książeczkę, że ma 3 ząbki skoro ma 4 :confused: chyba się pomyliła :tak:

Właśnie MamaBoo i Karolinna gdzie jesteście:confused:

Dziewczyny czy któraś z Was mieszka na Dąbrówce Małej w okolicach ul. Techników? (niedaleko jest Ikea) :confused: :confused: :confused:

:szok:iza1... wena twórcza i mnie nawala....:-D :-D :-D

kubusiowa.... ja do Ikei nawet nie wchodzę.... bo potem wyjść nie mogę:szok:

sandros... też chciałabym tak chudnąć...:laugh2:

Poza tym pozdrawiam wszystkich.... ale tak padnięta jestem że jeszcze tylko prysznic i łóżeczko... Olowi potoważyszyć :)

aha... Olek dziś sam zjadł całego klopsa....hihihihi

.kubusiowa i iza proszę o czytanie wszystkich postów bo pisałam dziś o 10.08...:-p,więc jestem aktywna więcej, niz niejedna z dziewczyn na tym wątku;-).

.diablica więc dobranoc;-).

.kubusiowa widzę że zakupy się udały:tak:.

.sandros fajnie byłoby sobie tak chudnąć;-) no i oczywiście być zdrowym przy okazji:tak:.

.iza gratuluję kolejnego ząbka:cool2:.

mariaola chyba każda mama ma komodę:eek::szok::-),ja prałam ciuszki Lenki gdzieś w 9 miesiącu dopiero:-).

justyna zyczę wytrwałosci.

.Papa.

Już po serialu, gdzie jesteście kobitki :confused: :happy:
Kubusiowa pewnie jeszcze trenuje :-) też muszę się w końcu zabrać za jakąś gimnastykę :baffled:
Karolinnko czytałam Twojego rannego posta ;-) dzięki za gratki :tak:

Sandros mam nadzieję że wyniki R będą dobre, trzymam kiciuki! A co do chudnięcia to ja podobnie jak Diablica ;-)

reklama
Kubusiowa: a masz jakiś specjalny zestaw ćwiczeń?ja mam coś na płaski brzuch, ale leży na biurkulecędo wyrka, bo padam na ryjek, a rano trza wstać.buziaki dla Was

Do góry