reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
dzieki dziewczyny za uznanie dla gustu mojego mężusia!!
LILITH to masz taki trening z tym wstawaniem ;D ja kiedys bardzo chciałam królika barana
(z tymi uszkami klaciatymi) ale jakos tak wyszlo ze teraz mamy naszego króliczka czyli córcie ale moze kiedys, wklej zdj koniecznie!!!!
Moja w momencie zasypia jak sie ją nosi i rączki jej sie złozy i przyciśnie blisko ciałaka...męzulo na etacie usypiacza to obczaił...

reklama
Czesc

No i weekend za nami , ;D mialam troszke zamieszania bo swietowalam swoje urodzinki :p W sobote bylismy na imprezce .. pierwsza od momentu kiedy zaszlam w ciaze . Ale sie wyszalam ;D tego mi bylo trzeba.
muzyka__20_.gif
Dziadzius zostal z wnusiem , obydwaj byli bardzo grzeczni.

Justynka sliczna ta Twoja corunia :-* do kogo podobna? ;D pewno do mamci;)

Dwom pociagajacym ;D paniom czyli Sandrosce i Soni zycze duuuzo zdrowia ;)

Lilith wreszcie sie pojawilas , wklej fotki kroliczkow i opowiadaj jak sie czujesz.
Torsje jeszcze Cie mecza? Zaferowana kroliczkami ;D i zapomniala o sobie ;D

Karolka to to juz z gorki ;D Jezeli dobrze licze to teraz na Ciebie kolej ;)
dziecko__40_.gif

Ok kochane biore sie za cwiczenia , maly sobie juz odpuszcze ranne drzemki wiec teraz trzeba korzystac poki sie sam bawi ;) milego dnie i papatki

hej lasencje

aga nic się wcześniej nie pochwaliłaś że masz urodzinki,jesteś be
jezor9of.gif
;) ale bardzo się cieszę że się zabawiłaś porządnie! wszystkiego naj naj naj duzo buziaków
miskokarda8rj.gif

kasia178 z własnej woli to bym w ogóle nie wstała tak wcześnie ;) tylko do pracy szłam :)

lilith o sobie ani słowa,to chyba nie czujesz się tak najgorzej co bardzo cieszy. A jaki drastyczny opis tej króliczycy,nie wiedziałam że one są takie brutalne,dla mnie zawsze krliczki były kochane a tu bęc ::)

sandros to może kup dla małej sól fizjologiczną,jest rewelacyjna na katar i całkowicie bezpieczna. Ja strasznie nie lubię płukać gardła solą bo zawsze poleci za daleko... ;)

justyna moi teściowi mają takie właśnie króliki z kłapciatymi uszami,są słodziutkie a jeden z nich to straszny lizus,sam podstawia głowę do głaskania :) a z takim usypianiem dzieci to nawet oglądałam w tv że fajnie jest złożyc dziecku rączki do siebie.

dziś idę do gina i ciekawe co powie,szczerze to ta praca zaczyna mnie już strasznie męczyć,dobrze że dziś mam wolne bo coraz ciężej mi się chodzi,eh,i strzela mi w kolanach,dosłownie się czuję jakbym była staruszką ;D a moja maleńka wczoraj tak mi się przesuwała w brzusiu że aż się wzruszyłam jak poczułam małą wystającą część jej ciała pod moim żebrem i to już twarde wybrzuszenie :)
jumpbaby0ca.gif

dzieciyoyo3uq.gif

haj :)

Wiecie co przyszlam wam cos pokazac. Kolega sie bawi zdjeciami poslalam mu to zdjecie , ktore mam w profilu . Przerobil je tak ze mi szczna opadla :o.
Same popatrzcie ;D
tyiono1pop3jo.jpg

i tu druga wersja
tyionopop7nt.jpg

Zajefajne prawda? ;D

aga śliczne ale czemu tylko jedno zdjęcie ??? :)

wróciłam od lekarza,wysłał mnie na l-4 (a raczej wysłała bo to kobitka ),tętno dzidzi 140/min więc wzorcowo,a ja przytyłam tylko 1,5 kg przez dwa tyg :) co uczciłam kupując 3 pączki ;D ale jeszcze wszystkich nie zjadłam ;D ale ze mnie obżarciuch ;)

jutro tylko latanina za świadczeniem rehabilitacyjnym,nie uśmiecha mi się to... :p

w końcu przestanę was zaniedbywać i będę pisać często ;D zadowolone? ;)

niby słoneczko ale zimno strasznie...br...

buziaczki
cmok7nj.gif

No o sobie nie pisalam bo faktycznie jestem strasznie przejeta maluchami!

Karolinna co do krolicy to kroliki sa naprawde wspaniale !a lilka zachowuje sie tak pozniewaz jest za mloda i niewie co sie dzieje!ma juz cale pokrwawione cycuchy i nie wie dlaczego dzieje sie jej taka krzywda!ale tak to jest wspaniala krolica!!!

Zdjecia dzis zrobie!!!:) i jutro mezus powinnie dac na komputer:)

ja czuje sie juz ciut lepiej!zauwazylam ze mam ochoty zawsze wieczorem...i to zazwyczaj na cos dziwnego:)nie to co zazwyczaj sie je!co do wymiotow czasem sie zdazy ale rzadko!tylko dosc czesto kreci mi sie w glowie i robi slabo...czasem boli glowa i dostaje znow zgagi:)i macica zaczyna pobolewac:)

no to uciekam do wyrka:)

Aga ja mam podobny program!jest super!!!:):)

lilith super,nie mogę doczekać się jutro zdjęć :) i bajerancko że już tak dobrze się czujesz ;D dopiero wtedy się docenia stan kiedy dobrze się czujesz kiedy męcza Cię np.własnie te nudności :) ja miałam zgagę w 4-5 miesiącu ciązy teraz (odpukać) cisza :) i też prawie mdlałam :) ale nie martw się za dwa - trzy miesiące Ci przejdzie :)

kwiatekrozowy0ig.jpg

Witam
Dopiero teraz znalazłam dział, gdzie "działają" mamuśki ze Śląska.Mam do Was dziewczyny jedno pytanie.Chcę zrobić sobie USG 3d i słyszałam, że w Zabrzu w szpitalu na Traugutta można takie zrobić. Ale czy któraś z Was ma numer telefonu żebym mogła zadzwonić i umówić się na taką wizytę w tym spitalu?

Witam,

Anian - ja niestety nie moge Ci pomoc.

Na Niemowlakach jest post - poczytajcie https://www.babyboom.pl/forum2/index.php/topic,4315.0.html

Karolina kupilam sol w sobote wieczorkiem i dzis juz jest super. Wczoraj nawet ladnie spala. Kupilam juz zapas - 20 sztuk ;)

Lilith, czekamy na zdjecia, pokarze Soni, nie widziala prawdziwego kroliczka, tylko rysunkowego.

Aga fajna przerobka. Jestem pod wrazeniem.
Wszystkiego najlepszego, duzo radosci i wyspania ;)

Pozdrawiam,

reklama
anian no niestety ja też nie mogę Ci pomóc ale jeśli wpiszesz w wyszukiwarce google usg3D zabrze to na pewno znajdziesz numer :)

sandros cieszę się że mała czuje się dobrze :) (gdybym nie wiedziała że te sole są malutkie to zrobiłabym wilekie oczy że aż 20 sztuk ;) )

ja chyba poszukam na allegro jakichś fajnych kołderek bo jakoś tak nic nie mam do roboty... ;)

Do góry