reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
karolinna dziękuję. Szukałam na googlach, ale zawsze mi pokazywało dużo tych adresów (większość bez sensowna). A jak wpisałam tak jak Ty napisałaś to mi znalazło numer. Fakt, że z roku 2003, ale jutro to sprawdzę.

reklama
czesc :)

Karolka , Sandros dziekuje bardzo za zyczonka . Oprocz zdrowka prosze zyczyc duzo kasy i szczescia ;) dzis ide z amlym do zlobka dowiedziec sie czy nas oboje przyjma . Maly wiadomo, mama do pracy. Tak sobie wymyslilam , ze czemu to tak nie sprobowac zalatwic , skoro nie stac mnie na zlobek , a z Oliverkiem nie ma kto zostac? Musze wrocic do pracy najlepiej w swoim zawodzie ,a przy tm godzinki ktore by mi pasowaly i syncio ze mna - to by bylo cos;)
Tylko zeby sie udalo :(

Anian witamy w naszym gronie ;D opowiadja zaraz nam tu o maluszku ;)

Lilith mozesz mi powiedzec jaki to program? A ja myslalam ze to on sam zrobil ;D

Karolka tylko jedno bo chcialam pokazac maluszka i nie wiedzialam ze mi je tak fajnie przerobi. Ale juz mu powiedzialam ze chyba podesle jeszcze pare innych fotek coby sie nie nudzil ;)
A tu moj maluszek dawno nie widziany :mad:
hpim1351pop2tz.jpg

Trzymajta sie cieplutko , caluski hej

Hej Dziewuszki !!
Aga spóźnione ale szczere życzenia wszystkiego o czym marzysz, dużo radości z Twojego maluszka, zdrówka i jeszcze raz kasiory..... :)
Mam nadzieje ze uda Ci sie z pracą -powodzenia trzymamy z Liwcia kciuki
Anian ja na usg byłam w Rudzie Śl - Godula Hope !!

Aga ten program to :
Ulead Photo Expres 4.0 SE
Mozna na nim robic super rzeczy!!!!:) ale jak pisalam nie wiem czy on robil to tym programem czy innym bo jest kilka takich do przerobki:):)

patikjujikjasniejszeprzerobion.jpg

Co do kroliczkow to wieczorkiem powinny byc:) jak tylko wroce z usg i bede je karmic:):)

anian cieszę się że mogłam pomóc :) jak już będziesz po usg to czekam na zdjęcia i relację :)

aga77 wyglądu małego nie będę już chwalić bo wpadnie on w samouwielbienie ;D ;) więc dodaję do życzeń : dużo szczęścia i kasiory
monety5yv.gif
8) a z pracą na pewno będzie tak jak sobie ustalisz :) i jak napisałaś że to chyba moja kolej teraz na rodzenie to aż adrenalina mi podskoczyła :D

lilith to Ty na tym zdjęciu ? jak tak to niezła z Ciebie lasencja ;D ja zamiast króliczków wolałabym pooglądać Twoje zdjęcia :)

wróciłam z zakładu pracy i od giny,teraz tylko wysłać do pracy(i zusu) zaświadczenie o świadczeniach rehabilitacyjnych,tylko żeby nie robili mi z tym problemów bo będę zła... a jak kobieta w ciąży się zezłości... to wszyscy uciekajcie ;D

ale muszę przyznać że już naprawdę ciężko mi się poruszać i cokolwiek ze sobą zrobić... plecv już naprawde mi siadają :( wczoraj w nocy to naprawdę bolały,dziwne,przecież leżałam więc teoretycznie nie powinny...

za 2 tyg mam odstawić no-spę więc może się coś zacznie :)

tak to ja na zdjeciu z samcem krolikowym:)heh ale ci fajnie za niedlugo sie rozdwoisz!!!ale radosc!ja juz niemoge sie doczekac jaks ie bede tak toczyc:)
temp00114lb.jpg
tu z moja ukochana suczka
obraz1265mq.jpg
a tu z mamusia kroliczkow:):)

czesc;)

Bylam , pogadalam ..i nic nie zalatwilam :( . jutro jade do dyrekcji zlobkow , jeszcze cos zalatwiac , bo w tym zlobku gdzie dzis bylam dowiedzialam sie ze wlaciwie nie ma przyjec , tym bardziej ze w katowicach dwa zlikwidowali a presonel poprzenosili do innych zlobkow.
Takze predzej zwolnienia beda niz przyjecia :(. Z rozpedu trafilam do dwoch prywatnych gabinetow lekarskich za praca ..tu tez kicha :(
Oststecznie okaze sie juto chyba ze gdzies cos pokombinuje ;)

Kochane laseczki dziekuje Wam wszystkim za zyczonka :*:*:

Lilith ;D z ledwoscia dojrzalam tego krola , myslalam ze mowisz o tym piesku ;D
Program naprawde super musze sie postarac o niego ;)
No i wreszcie poznalysmy twoja buziunie ;D nie rozumiem czego tak dlugo musialysmy czekac ;) , to tez dotyczy Karolki :> ...wkleilabys fote niee? ;D

Ok ide powoli kapiel szykowac malemu , trzymcie sie kurczaczki , milych snow pa

No i jestem!!! szczesliwa jak nigdy!!!!!! nasza kruszynka ma minimum 67mm :):) oczywiscie od glowki do pupci!!
widzialam glowke stopki nosek paluszki no wszystko!!zagladalismy miedzy nogi bo strasznie je rozkladala:) ale nie moglismy sie dopatrzec:( przeziernosc w pozadku!! wszystko w pozadku!!broil i skakal jak sie dalo!!!oczywiscie mam filmik i jutro mezus go przezuci na kompa!!!odrazu wytne zdjecia i sie pochwale!!(niestety z tymi paskudnymi kreskami:()
i wiecie niesamowite przezycie!!!nasza dzidzia wyglada juz jak maly czlowiek!!!to naprawde niesamowite!!!!!:):)\
no i gin kazal sie nie sugerowac juz wymiarami z usg bo teraz jest wieksze niz niby powinno byc:):)

aga77 pisze:
z ledwoscia dojrzalam tego krola , myslalam ze mowisz o tym piesku ;D

aga77 Twoje hasło dosłownie mnie rozwaliło ;D aż się roześmiałam ;D ;D ;D hehe samiec królikowy ;D ;D ;D

lilith super że usg się powiodło ;D wiedziałam że wszytsko będzie ok i często Ci to powtarzałam :) a co do płci to faktycznie trzeba będzie odrobinę cierpliwości :) czego Ci życzę :)

reklama
No teraz bardzo sie uspokoilam!!!:) wiem ze teraz juz II trymestr i mozna sie uspokoic:)napewno bedzie dobrze!!!!!!!!!!!!:) co do plci to napewno bede bardzo cierpliwa:):) bo najwaznnijesze ze jest wszystko dobrze:)
zycze wam milych snow:):)

Do góry