reklama
Oliwka melduje sie , żyje i wszystko ok. Tylko ty zauważyłas moj brak :-( . jak to przed światami szał zakupów , porzadków itd. od poniedziałku mam urlop ale uwierz ze tak ten czas leci że nawet na obiecane spotkanko z Kubusiowa nie ma kiedy.:-(
Filipek zdrowy juz ...kilka dni temu męczył go katar...4 noce nie przespane ..bidulek dusił sie noca. Podałam tylko Nasivin i wode morska i wykurowałam go. Oj nie wyobrażam sobie małego chorego przez swieta. To taki czas rodziny gdzie ciagle do kogos sie wyjezdza na spotaknko lub do nas przyjedzie rodzinka. A powiedzmy sobie tak szczerze ze jak dziecko zdrowe to nic juz chyba nie potrzeba.
Jak tam malenstwo...to w brzuszku...oj bedzie miało teraz sie dobrze przez swieta tyle pyszności zakosztuje hi hi hi hi.
Mysle ze przed samymi swietami wpadne do was na forum by zlozyc wam zyczonka.
A dzis juz zegnam sie i zycze wszystkim przespanych nocy
Filipek zdrowy juz ...kilka dni temu męczył go katar...4 noce nie przespane ..bidulek dusił sie noca. Podałam tylko Nasivin i wode morska i wykurowałam go. Oj nie wyobrażam sobie małego chorego przez swieta. To taki czas rodziny gdzie ciagle do kogos sie wyjezdza na spotaknko lub do nas przyjedzie rodzinka. A powiedzmy sobie tak szczerze ze jak dziecko zdrowe to nic juz chyba nie potrzeba.
Jak tam malenstwo...to w brzuszku...oj bedzie miało teraz sie dobrze przez swieta tyle pyszności zakosztuje hi hi hi hi.
Mysle ze przed samymi swietami wpadne do was na forum by zlozyc wam zyczonka.
A dzis juz zegnam sie i zycze wszystkim przespanych nocy
Witam, witam,
Noc można zaliczyć do prawie przespanych, ale znowu boli mnie pierś.:-(
Pewnie jakiś kanalik się zatkał, bo mała ma utrudnione ssanie. Albo taki mój urok...
Sandros- zdjęcia boskie..:-) A ten "cały dom na głowie"- super.
Justyna- no, teraz wierzę, ze Liwia Ci pomaga;-)
A jak porządnie wymyła lodówkę...no, no, no...
Kubusiowa-życzę powodzenia w szukaniu prezentów.
Ja większą część już mam (poczta dopisała):-) , a na resztę czekam.....
My też mamy żywą choinkę (to już 13 raz
), ale w tym roku będzie niższa niż zwykle ze względu na pełzaczka...
Miłego dnia!
Noc można zaliczyć do prawie przespanych, ale znowu boli mnie pierś.:-(
Pewnie jakiś kanalik się zatkał, bo mała ma utrudnione ssanie. Albo taki mój urok...

Sandros- zdjęcia boskie..:-) A ten "cały dom na głowie"- super.
Justyna- no, teraz wierzę, ze Liwia Ci pomaga;-)

Kubusiowa-życzę powodzenia w szukaniu prezentów.
Ja większą część już mam (poczta dopisała):-) , a na resztę czekam.....
My też mamy żywą choinkę (to już 13 raz

Miłego dnia!
Witam!
Sandros i Justyna ale macie super pomocnice
świetne fotusie wkleiłyście :-)
Karolinna gratki dla Lenki!!!
Dużo naprodukowałyście, nie pamiętam co której jeszcze miałam napisać :sick: wybaczcie.
Karolcia ciągle wstaje w łóżeczku, zaczyna też już wspinać się po meblach. Kończę bo płacze.
Miłego dzionka!
Sandros i Justyna ale macie super pomocnice

Karolinna gratki dla Lenki!!!
Dużo naprodukowałyście, nie pamiętam co której jeszcze miałam napisać :sick: wybaczcie.
Karolcia ciągle wstaje w łóżeczku, zaczyna też już wspinać się po meblach. Kończę bo płacze.
Miłego dzionka!
baska
<mamusia Kamilka i Julci>
Ale tu pusto wszyscy żyją już świętami. Ja wpadlam tylko na chwilę. Ostatnio dwie noce mam nie przespane bo mój maly coś żle śpi i w dzień i w nocy :-( a ślini się strasznie. Dziś dalam mu herbatki z Hippa z kopru wloskiego wypił 60 mln i co najwazniejsze nauczyl się pić z butelki
i całe szczęście bo jak wrocę do pracy to będę spokojniejsza, ze umie pić z butelki. Niedługo zacznę coś mu podawać innego niż cyca bo trzeba powoli go przyzwyczajać, ze mamusi nie będzie i cycusia. Niewiem jak ja to przeżyję te rozstanie dziennie na 7h całe szczęście, ze mam jednozmianową pracę i nie będzie mnie od 7 -14. Zalożylam dzisiaj stronę na bobasach także możecie tam zaglądać :-)

.Heloł.
.Lenka śpi,a dziś na spacerku było całkiem ciepło,no ale 5 stopni na plusie to czego się spodziewać;-).
.Wszystkie fotencje są super,naprawdę miło się ogląda
.
.justi super ze masz już wszystkie prezenty
,a teściowa... te wszystkie złośliwe dowcipy o nich skądś się muszą brać
.Ale ja na moją za bardzo narzekać nie mogę
.
.sandros super ze wigilię spędzicie razem.Jak to rodzinka
.
.ewcik myślę ze wiele z nas zauważyło twój brak ale nie każda przelała to na klawiaturę
.
.iza już wczoraj się zastanawiałam że jakoś cię tu wcale nie widać na bb
,dobrze że się pojawiłaś w końcu
.A Karolci to lepiej zakładaj jakieś zabezpieczenia skoro robi wspinaczki po meblach
.
.baska fajnie ze Kamilek nauczył się pić z butli
.Spokojniejsza głowa.Odwiedziłam wasz blogasek
.
.kubusiowa choinki jeszcze
,no ale to jeszcze kilka dni:-).Jakoś baaardzo mało tu zaglądasz ostatnio
.
.Miłego czwartku!.
.
.
.Lenka śpi,a dziś na spacerku było całkiem ciepło,no ale 5 stopni na plusie to czego się spodziewać;-).
.Wszystkie fotencje są super,naprawdę miło się ogląda

.justi super ze masz już wszystkie prezenty

.sandros super ze wigilię spędzicie razem.Jak to rodzinka

.ewcik myślę ze wiele z nas zauważyło twój brak ale nie każda przelała to na klawiaturę

.iza już wczoraj się zastanawiałam że jakoś cię tu wcale nie widać na bb

.baska fajnie ze Kamilek nauczył się pić z butli

.kubusiowa choinki jeszcze

.Miłego czwartku!.
.

reklama
hej
moge troche odetchnać
jutro tylko karpika trzeba kupić bo mała juz doczekać sie nie może ;-)choróbsko nie odpuszcza
mam dosc tego
baska super ze Kamilek z butli nauczył sie pic z butli ,dobrze bo jak planujesz powrót do pracy:-)
ewcik fajnie ze zajrzałaś
super zdiecie;-)a to w brzuszku ma sie dobrze poje sobie o ile pozwoli na to mój żołądek
Masz racje ze dziecko zdrowe to nic juz nie trzeba
justyna no pieknie Liwcia lodówke na błysk wymyła ,co za porzadnisia
moge troche odetchnać

baska super ze Kamilek z butli nauczył sie pic z butli ,dobrze bo jak planujesz powrót do pracy:-)
ewcik fajnie ze zajrzałaś

justyna no pieknie Liwcia lodówke na błysk wymyła ,co za porzadnisia

Podziel się: