reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
figlo005zh9.jpg
figlo022zh3.jpg
figlo031we3.jpg

Hej babeczki :)

Baśka ..... cmokaski dla Kamilka :-) ale ten czas leci :-)
a te krzesełki innej firmy to jakiej ? pamiętasz może gdzie je widziałaś ? Jak nie znajdę nic innego to pewnie kupię to Colorado.

U nas na forum styczniówek rozpętało się szaleństwo na rozszerzanie diety :szok: nie za wcześnie to :confused:
Jeremi jest tylko na cycu i czesem się tylko na herbatkę skusi.

hej kobitki !!!!
oj spotkanko sie udało własnie w takim figloraju byłyśmy !! a co do wieku to zależy chyba od dziecka, moja to jak umiała latać juz sama to była i szalała jak nie wiem co ale widziałam tez starsze dzieci co troszkę przerażone były ale to chyba tymi starszymi co fikają i latają jak oszołomy !!

Oliwka super zdj !!!!

Baśka udanego wyjazdu !! a czemu nie zgrasz sobie na kompa tych zdj i karty nie skasujesz ???

Mokatka nie mazaj sie !!! a co byś chciała latać na długa przerwę do Martynki do szkoły na karmienie :confused:

obiad wzywa !!!! papapapapap!!!!!!

oliwka, zdjęcia super. I nawet widać tam jakiś brzuszek...............ale masz fajny go:-)

mokkate, ciesz się, że Martynka sama się odstawia. Wiem, że ciężko....ale tak już Twój los;-)

Jednak wybrałam się dziś na spacerek z wózkiem (parasolką), bo zakupy musiałam jeszcze zrobić i .... Pati prawie mi usnęła w wózku. Teraz już śpi od 2h w łóżczeku. Ciekawe na jak długo:-)

reklama
oliwka, ale ja nadal czekam na obiecane zdjęcia Twojego brzucholka. Ale w pełnej okazałości:-)

Do góry