reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witajcie kobitki !!!

O ile dobrze wyczytałam to Justyna ma dziś urodzinki. Więc jeśli tak to

Z całego serduszka życzę wszystkiego, wszystkiego najlepszego !!! Dużo zdrówka przede wszystkim bo to najważniejsze !!!

reklama
hej hej !!!

Monysiu jak to miło tu wejść i przeczytać życzenia - jesteś pierwszą bb-mówką co mi życzenia złożyła :-) skąd wiedziałaś ???

a ja na zakończenia dnia z okzaji mojego małego święta stawiam szampana !! dobrze zmrożony więc i rano powiniem byc zamiast kawki git !!!

Zobacz załącznik 37632

jutro popisze więcej bo dzis jestm śnieta po zakładzie :cool2:
oj dzieci mi dziś dały popalić i akurat jak same z teściówką byłyśmy to przyszły taki urwisy że szok !! ale luz jak sie robi co sie lubi to nawet nie przeszkadza ze od 8 do 18.30 na nogach !!

A no widzisz Justyna jaki mam dostęp do tajnych informacji :-D:-D:-D
mmmmmmmmmm ale pyszny szampanik :-):-D:-)

JUSTYNA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!! ZDRÓWKA, SPEŁNIENIA MARZEŃ, POCIECHY Z CÓRECZKI I MĘŻUSIA!!! ORAZ.... RODZEŃSTWA DLA LIWUTKA :tak: :-)

Witam! Dziś złota nikt mi nie odbierze :-)
Zostaliśmy dziś brutalnie obudzeni telefonem :wściekła/y: , okazało się że mąż ma dniówke a nie nocke, ktoś mu źle powiedział :wściekła/y:, a ja szłam strasznie późno spać i jestem mega niewyspana :sick:

DZIEWCZYNY TO SPOTKANIE JEST 19 MAJA O 16 POD ZYRAFĄ:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: BARDZO PROSZĘ O POTWIERDZENIE, A GDYBY SIĘ COŚ ZMIENIŁO TO INFO NA KOM. BO NIEDŁUGO JUŻ MOGĘ NIE MIEĆ NETU :sick:

A dla mnie SREBRO!!! :-)

Justyna WSZYTKIEGO NAJ NAJ NAJ! DUŻO MIŁOŚCI I UŚMIECHU NA TWARZY! A szampan byl pyszniutki ;-) :-p

Monysia widac ze jestes jak jakis SBek :-D

Chetnie wybralabym sie z Wami na spotkanko ale nie wiem jak tam dojechac, tzn moze i wiem ale panicznie boje sie jezdzic gdzies pierwszy raz bo boje sie ze sie zgubie :zawstydzona/y: :-( No chyba ze pojedzie ktoras z moich okolic :confused: A spotkanko bedzie samych mamusiek i dzieciaczkow czy faceci rowniez :confused:

Jaskółki przyleciały !! WIOSNA !!

Shinue ... WOW Marzenka sama stoi czy się opiera :confused:

Martaglo ... moja pediatra jest zdania, że jak dziecko samo coś robi, to nie powinno mu się tego zabraniać. Dzieci rozwijaja się różnym torem i z różną prędkością. Jeremi jak miał 10 dni to tak wysoko i pewnie trzymał głowę, że szok :szok: Ba! przez pierwszy miesiąc, wogóle nie kładł główki w pozycji na brzuszku. Mimo to regularnie kładłam go w takiej pozycji.

Luczynka .... racja z tą "Luszczynką" też tak o tobie mówię :laugh2: :laugh2: :laugh2: Oliwka jesteś debeściara :-)

Iza ... a ty już po przeprowadzce, pytam bo nie dałam rady nadrobić zaległości - jak zwykle nadprodukcja.

Acha, a co do spotkania to 12 nie mogę, kierowca idzie na tenisa z kumplem :dry:

Cholercia zapomniałam co dalej chciałam pisać :baffled:

reklama
Wrzucam kilka najnowszych fotek Oliwci :-)

MariaOla z tego co sie orientuje (no chyba ze cos pomieszalam) to spotkanie jest 19stego. A co do rozwoju dzieci to calkowicie sie z TOba zgadzam :tak: Kazde dziecko ma inne tempo rozwoju i wszystko robi w odpowiednim dla siebei czasie.

Do góry