reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
witam :-)

justynko - życzę Ci wszystkiego co nalepsze w życiu!!!!!!!!!!!!!

Dziewczyny zdjęcia superowe!!!!!!!! Jak te bable rosną :szok: :-D

baska - widac po fotkach że wyjazd udany dobrze że pogoda dopisała:-)

kaśka - głowa do góry dzisiaj musi być lepszy dzień:tak:

no i koniec pisania bo młody wzywa wpadne wieczorkiem miłego dzionka

Witajcie!!!!:-D :-D :-D

Ale produkcja!!!!! A jakie ładne zdjęcia!!!! wszystkie modelki i modele prześliczne i kochaniutkie.

Shinue- Brawa dla Marzenki!!!! Skoro sama wstała to nie ma się czym niepokoić. Problem mógłby być jakby się ją stawiało, a tak to bez obaw...
A Ty chyba fryzurkę zmieniłaś (o ile dobrze pamiętam:confused: ) i kolor chyba też... Jesli pamięć mnie nie zawodzi to zmiana jest na plus!!!!!!!:tak:

Baska- no ciekawe czy pozdrowiłaś ode mnie Giewoncik, no ciekawe....:-) :confused:
Widać , że wyjazd udany....

Kaśka- płaciłas za Titka?????:confused: :confused: :confused: To jest już zdzierstwo na czym świt stoi. :wściekła/y: Wszędzie (prawie) dzieci do lat 2 bezpłatnie... Chyba, że to w naszym kochanym kraju jest inaczej....:wściekła/y:
Koniecznie zdaj relację z dogoterapii!!! Koniecznie!!!!

Justa- zdrówka i spełnienia marzeń!!!!!!!
To przyznaj się, kochaniutka, ile to się skończyło wiosenek. Będzie choć 20????:-) :-) :-D :confused:
Na szampana sie już nie załapałam, ale to moja wina, bo za późno przylazłam...;-)

Luczynka-Luszczynka;-) :-D - nawet nie mów, że Cie nie będzie na spotkaniu..... Odwagi i .... do dzieła....:-)
Co do żywienia dzieci, to lepiej nie będe się odzywać, bo jestem jedną z niewielu mamuś, któe żywią według zaleceń lekarzy....:-) :tak: Darii to nie zaszkodziło, to i Martynie pewnie też nie....:-)

Anianku- widać, że Twoja mała kocha zwierzęta...:-) :-) :tak: :-) :-)
To pewnie po mamusi?????
Mnie tez się bardzo, bardzo podobało w Leśnym Parku Niespodzianek (i kto powiedział, że jest tylko dla dzieci???:-D ) A pokazy ptaków drapieżnych- super!!!

Karola- coś mi sie zwiesiło i nie widzę zdjęć Lenki....:-p :-p :-p :-p :-p

Iza- jakie śliczne suwaczki. A to zdjęcie ślubne!!!! SUPER!!!!

Ostatnio cierpię na brak czasu.... Za niecały miesiąc wyjeżdżamy na tydzień, więc przygotowania, przygotowania, przygotowania....
Pozdrawiam!!!!

Witajcie kochaniutkie :)
Troszke mnie nie było,ale zaszalałam na 30-stce koleżanki i do teraz jeszcze słabo mi ;-)

A tu kilka foteczek do przypomniejnia nas ;-)

Kwiatuszek :-)

0f6250c0df9a05c3.jpg

12837ac59b72a7edmed.jpg

0b5139e72002dcdf.jpg

różyczka :-)

a6d2e4f729cecb8f.jpg

Zbadam czy siostrzyczka jest zdrowa ;-)

3658dd09da4aa3f6med.jpg

A może ja też zostane doktorem? ;-)

7ec2de21f3bfc0dd.jpg

Nieźle gra Emilka ;-)

4d5fc45396f1438emed.jpg

Justyś Sto lat kochaniutka ;-) na spotkanku to oblejmy ;-)

Karola teraz juz ok fotki? ;-)

Mokkate zycze wam miłego wypoczynku :-) Super tak wyjechac rodzinką :-)

Mokkatka dzięki kochaniutka - Ty jako jedyna zauważyłaś moje nowe suwaczki :tak:. A gdzie wyjeżdżacie:confused:
Ja też chyba coś mam z kompem bo jakoś nie mogę się dopatrzeć zdjęć Martynki i Darii;-) :-D

Karolinna gdzie jesteś:confused: Koniecznie napisz oficjalne zaproszenie na spotkanko, widzisz jaka panuje dezorientacja odnośnie terminu ;-) :-D
Zdjęć Lenki również nie widze :no: :-D ;-)

Czarnulka Twoje dwa kwiatuszki są prześliczne!!!
Shuinue też myślę że skoro Marzenka sama staje to ok.:tak: ale szczerze mówiąc nie wiem czy nie powinno się jej z tym hamować, czy to jest dobre dla jej kręgosłupa. Może lepiej poradź się pediatry, moja Karolcia wszystko robiła bardzo wcześnie a potem się okazało ze ma problemy z napięciem mięśniowym, ale to chodziło o leżenie na brzuszku. U Marzenki na pewno wszystko jest ok, ale zapytać nie zaszkodzi :-)

MariaOla nie przeprowadziłam się nigdzie :no:

Dziewczyny mój R wyjeżdża już na 100 procent w niedziele, nie wiem czy się cieszyć czy płakać :baffled: Mam nadzieję że damy sobie bez niego jakoś radę :eek:
Zapraszam na bloga Karolci, zamieściłam tam ostatni chyba już wpis przed odłączeniem netu :baffled: Blog karolinka na www.smyki.pl KOMENTUJCIE :-)

Izunia ja też bym się cieszyła ze względu że poprawi się wam finansowo,a i smutna bym była że męża i tatusia nie będzie :-( Ale dacie obie Rade! Dzielne z was dziewczyny! Ciesze sie że moje fotki się podobają ;-) Podpisik nowy też super :-)

DLA JUSTYSI Urodziny-dzien radosny
pirosen006ju4.gif

pelen kwiatow zapach wiosny.
Wszyscy zlozyc chca zyczenia
zdrowia, szczescia, powodzenia.
Niech Ci slonce zawsze swieci
i niech czas radosnie leci.
Niech odejda smutki, zlosci
i nastanie czas radosci.
Te zyczenia, choc z daleka,
plyna jak wzburzona rzeka
I choc skromnie ulozone,
sa dla Ciebie przeznaczone!
birthday33jw2.gif

reklama
.Więc piszę żeby rozwiać wasze wątpliwości:-D.

.SPOTKANIE 19 MAJA KOŁO ŻYRAFY O GODZ. 16!!!!.

.Wszystkie fotki super! dawno nie mieliśmy takiego nawału zdjęć:tak:.

.czarnulka no teraz fotki mogą być:cool2:.

.iza ja zauważyłam twoje suwaczki,jak każda, myślę, tylko nie komentowałyśmy tego ;-).A możesz to ze ślubu zdjęcie wkleić w powiększeniu:confused:.Suwaczki super.

.justyna no to ja ci powiem gdzie pisało o twoich urodzinach!... na dole ,na głównej stronie forum są wypisane nicki kto ma kiedy urodziny,i wczoraj twoje się wyświetliło:tak:.STO LAT w takim życiu jakie sobie wymarzysz
urodzinkiclownharmonijkui0.gif
.

.shinue bardzo się zmieniłaś od ostatniej fotki! a twoja Marzenka słodziuchna.

.mokkate a co wy takiego załatwiacie że w ogóle nie masz czasu na miesiac przed wyjazdem:-p.

.No i już sama nie wiem co miałam napisać więcej:baffled: jak człowiek nie pisze parę dni to potem się gubi:dry:.

.Miłego poniedziałku!.

Do góry