reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Justa - my będziemy w komplecie

a ja mam pietra - Piotrek ma jutro pierwsze szczepienie. nawet nie wiem gdzie będzie kłuty

reklama
Hello!

Justyna ciesze sie ze w koncu zakumalas :-p I nie martw sie bo ja o to samo pytalam autorke tego przepisu :-D Tzn o czas i temperature bo ja jak nie mam czarno na bialym to dla mnie to nie jest przepis :zawstydzona/y::no: :-D Wiec witaj w klubie! :cool2: Mam nadzieje ze serniczek zasmakuje ;-)No i oczywiscie czekam na rewanz i na przepis na jakies inne pysznosci :cool2:
A co do imprezki to ja niestety musze juz na 100% odmowic, nie gniewaj sie Kochana :-(Ale moj G ma wolne juz w piatek, no i sobote i niedziele i poprostu chcemy ten czas spedzic sami, razem, wiec napewno bedziemy cale dnie poza domem.
Jednak bardzo chetnie wpraszam sie kiedys tam na indywidualna kawke :-p:cool2::-D
A! No i jesli mozesz to mam prosbe-napisz mi na GG Twojego maila, pliiiiissssss ;-)

Jezeli chodzi o spotkanko to jak dla Mikolow jest nawet lepiej :-) Tylko gdzie w Mikolowie :confused: Park na przeciwko policji, ten za "Miarka" :confused: Bo ja nie wiem gdzie indziej :no: Czekam na propozycje bo baaardzo chetnie Was wszystkie poznam :tak::-) No chyba ze macie pomysl na jeszcze inne miejsce :confused: Rybnicki rynek :confused::confused:
A co do terminu to moze byc nawet koncowka sierpnia-moze wtedy Oliwka z Sara juz bedzie:-)

Trysiu moja dietka jak najbardziej jest nadal aktualna :tak: 3mam sie twardo i nadal stosuje to wszystko co sobie na poczatku zalozylam (ale zdanie :baffled: ). No i czuje po tych 12 dniach ze mam luzniejsze spodnie, nawet to widac, powiedzialo mi to kilka osob :-) Co jednak nie zmienia faktu ze przede mna jeszcze 29kg :szok::zawstydzona/y::-(
A my to musimy sie koniecznie kiedys spotkac. Cholerka, tak czesto bywam w Łaziskach i jeszcze sie nie spotkalysmy. Trzeba to zmienic.

Oliwka Ty nadal chodzisz w pakiecie :confused: Bidulko :-( Przekaz Sarze ode mnie wirtualnego kopniaka, niech sie pospieszy ;-):-D

ja kobeitki na chwilke bo pwoiem Wam zalatkana jestem :D szczegolnie jak mamuska ma wolne to staramy sie spedzac jaknajwiecej czasku razem i szantuska :)
dzis poejchalysmy na zakupki pozniej szybko obiad pozniej kosciolek i do kuzynki jechalysmy:)
wklejam kilka zdjatek malej z moja mama, ze mna i z kuzynem Oskarem na koncu ;D

pozdrawiam was kobietki!!!

a to jeszcze spytam znacie jakies dobre salolny kosmetyczne na slasku?

Domiśka super zdj !! mała jest slodziutka !!! a ten salon to chodzi Ci o makijaż czy o ogólnie ??

Luczynka wysłałam !!! i zapraszam na ta kawke !! a sie nie obrażam absolutnie !! tylko tyłek Ci skopie ;))

domiska ale cukiereczek;-)
justyna no masz racje :tak:z tytm terminem .

Ja tak sie zastanawiam jak jutro pójde do szpitala to czy mnie dadzą na patologie i tam bedą mnie szprycować specyfikami czy odrazu na porodówke :confused:

Hej kochane babolki :-)

wruciłam z Wrocławia :-) Szkoda że tak krótko,ale niestety mąż musiał do pracy w nocy jeszcze jechać :-( ale obiecał że pojedziemy na weekend jak bedzie miał wolne ;-) Mam kilka fotek ale wstawie w wolnej chwili bo teraz mam troche,a nawet baaaardzo troche roboty w domu :-( do napisania ;-)

reklama
Do góry