reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Hej

Trysia i inne kobietki a moze znowu zrobimy jak za dawniej spotkanie osobiste????? Wszystkie sie jeszcze nie znamy i moze wreszcie??? BAsieńke poprosimy by przekazała nieobecnym na forum babeczkom ;-) JAk by było ciepło to na spacerek do parku albo do kafejki na ciacho i kawke ;-)

sandros nie obgadałysmy was za wiele hahaha ;-) a czemu to do stolicy was ciągnie? jakas praca??? to spotkanko trzeba zrobic przed wyjazdem jakieś,co?????? Bo rok to jest troszke czasu.:-(

Teraz to Justyska nie ma siły pisać hahahaha

reklama
Czarnulka ja jestem jak najbardziej za spotkaniem, już w sierpniu mówiłyśmy z Luczynką, że trzeba zorganizować jakie spotkanko!!!! I jakoś nikt się specjalnie nie kwapi..:-:)-:)-( No a najbliższe dni tygodnia mają być w miarę ciepłe i słoneczne!!!!!!!!:tak::tak::tak:

a tak wogóel to sie witam !!!

Luczynka, Trysia fajnie że jesteście znów z nami :tak:

Trysia przykro mi spowodu tragedii jaka Cię dotknęła !
A co to za badania z maluchem robicie ?? Całuski dla małego wielkiego zucha !!!

Czarnulka żyję zyję i mam się świetnie !! Jakbym mogła po spotkaniu z Wami czuć sie obolała :-D:dull:

Hello!

Ja tez jestem chetna na spotkanko :tak: Tak jak pisala Trysia chcialam zorganizowac spotkanie w sierpniu ale nie mialam neta i potem nikt juz nie ruszyl tylka zeby cos zgrac :-:)no:
Mam nadzieje ze tym razem sie uda :-)
Ja samochodzik mam tylko nie moze to byc zadne trudne z dojazdem dla mnei miejsce bo ja z orientacji w terenie to jestem kompletnie tepa :zawstydzona/y: Wiec moze tak jak kiedys mowilysmy-Mikolow :confused: Co Wy na to:confused: Moze park naprzeciw komisariatu POLICJI :confused: No chyba ze ktos ma lepsza propozycje :cool2:

Czekam na dalsze posty zwiazane z tym tematem :tak:

Czarnulko ciesze sie ze to poruszylas;-):-)

Dziękuję za ciepłe słowo... Justynko cieszę sie niezmiernie ze się dopisujesz do tej listy, a spotkanie może być w mikołowie, może być w kato, zabrzu,rudzie śląskiej, jestem za!!!!!i obojętnie gdzie...będę się cieszyła jak Was wreszcie wszystkie poznam!!
A jeżeli chodzi o badania Maciunia to w związku z jego niedowagą i niskim wzrostem...robilismy różne badania w kierunku mukowiscydozy,celiakli, tarczyca, brzmi strasznie, ale mamy już większość za sobą...większość lekarzy a w szczególności pielęgniarki stwierdziły że jest to nagorliwość pediatry prowadzącego z tego względu, że urodził się wcześniaczkiem i ze sporą niedowagą i "niedowzrostem" i twierdzą że trzeba mu tylko dać czas na to żeby dorósł do swoich rówieśników, no ale cośmy przeszli tośmy przeszli... byłam w Anielskiej Kapliczce i złożylismy tam również naszą Anielinkę, bo 3 lata temu też bylismy tam diagnozowani...ale wtedy w kierunku tokspoplazmozy wrodzonej a co za tym idzie..wodogłowie...ech aż mi sercem targa i łza w oku zakręciła się jak o tym pomyśle co przeszlismy...co nasz Smykuś przeszedł...
Na szczęście teraz cieszymy się jego pięknymi niebieskimi oczkami pełnymi miłości do życia,rodziców i pełnymi chęci poznawania świata...ale sie rozwlekłam z wywodami o sobie... sorki...:zawstydzona/y:

Na spotkanko chętne są :

czarnulka
Trysia
Justyna
Luczynka
...

Ja również się cieszę że będe mogła was poznać ;-) Jedyna data jaka mi nie pasuje to 3 listopada :-DAle wydaje mi sie że zobaczymy się wcześniej ;-) Moj m mam nadzieje że mnie zawiezie hehe jak nie to będziecie musiały konwojem BB po mnie podjechać :-D:-D:-D

Ja czekam na wasze propozycje w jaki dzień tygodnia i godz która i oczywiście miejsce jakieś fajne albo park na spacerek?!

reklama
Do góry