reklama
halo
pamiętacie nas jeszcze:-)mała rośnie jak na drożdzach.Jest aniołkiem,ładnie przesypia nocki raz ie budzi do jedzenia przeciwieństwo Oliwi z jedzeniem za to w dzień nadrabia..
czarnulka ja narazie odpadam co do spotkania
monysia
ty już końcówka
a niedawno ja miałam o boże jak to zleciało.Napewno dzis sie dowiesz ze masz rozwarcie i możesz rodzić
;-)
luszczynka figloraj w rybniku jast blisko plazy a szczegółowo to obok biedronki w tym podwórku.;-)a mała sobie miejsce znajdzie w baseniku z piłkami albo sa tam takie bujaweczki jakby na biegunach w kształcie rybki to tez moze byc;-)
ale wytłumaczyłam

pamiętacie nas jeszcze:-)mała rośnie jak na drożdzach.Jest aniołkiem,ładnie przesypia nocki raz ie budzi do jedzenia przeciwieństwo Oliwi z jedzeniem za to w dzień nadrabia..

czarnulka ja narazie odpadam co do spotkania
monysia

luszczynka figloraj w rybniku jast blisko plazy a szczegółowo to obok biedronki w tym podwórku.;-)a mała sobie miejsce znajdzie w baseniku z piłkami albo sa tam takie bujaweczki jakby na biegunach w kształcie rybki to tez moze byc;-)

Gdzie tam rozwarcie ???
Zero oznak porodu !!!
Nawet skurcze zanikają :-(
Drażnił małą bo jest zaniepokojony że
się dziś nie ruszała ( kazał obserwować )
Lekarzowi się zdaje że przenosze
ale gdybym jeszcze nie urodziła to 18.10
( dzień przed terminem ) kolejna wizyta
A wyniki super
Zero oznak porodu !!!

Nawet skurcze zanikają :-(
Drażnił małą bo jest zaniepokojony że
się dziś nie ruszała ( kazał obserwować )
Lekarzowi się zdaje że przenosze
ale gdybym jeszcze nie urodziła to 18.10
( dzień przed terminem ) kolejna wizyta
A wyniki super
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
Monysia ja miałam identycznie z Wikusią i rodziłam w dzień terminu ;-)
Ja wlasnie wrocilam z Łazisk. Dopiero :sick: i padam na pyszczek :-(Nie mam na nic sil.
Napisze tylko tyle ze bylam na kawce u Trysi
:-) Jest ona pierwsza osoba ktora poznalam z tego forum i ktora mile mnie zaskoczyla bo okazalo sie ze jest o wieeeeele sympatyczniejsza niz w sieci
(a juz na forum baardzo ja polubilam-grunt to wazelina
). No i co najwazniejsze, ma wspanialego syneczka! Trysiu musimy sie koniecznie czesciej spotykac
;-)W koncu mieszkamy niedaleko siebie no i ja czesto bywam w Łaziskach.
Aj! Juz nie moge sie doczekac kiedy poznam cala reszte Kobitek z BB
Monysiu posluchaj moich slow i uwierz ze to cisza przed burza ;-)
Ja czekam z niecierpliwoscia na Twojego SMSka z info ze juz masz Milenke przy sobie

Napisze tylko tyle ze bylam na kawce u Trysi

Aj! Juz nie moge sie doczekac kiedy poznam cala reszte Kobitek z BB

Monysiu posluchaj moich slow i uwierz ze to cisza przed burza ;-)

diablica2
mały wielki OLO :)
Ja witam ponownie z pracy.... hihihihihihi dzieciaki dostały zadanie na kompkach i mają "burzę mózgu".... a ja czekając na efekty tego zjawiska zajżałam szybko do Was.....
co do spotkania to jeszcze powiem.... bo mam tydzień z życiorysu wypisany i tak
Monysia... uszka do góry... jeszcze trochę....
Czarnulka.... ty uważaj na solarium..... 20 października też mi nie pasuje bo Przemo ma urodzinki.... i mamy rocznicę ślubu ale ogólnie soboty i niedziele mam wolne
co do spotkania to jeszcze powiem.... bo mam tydzień z życiorysu wypisany i tak
- poniedziałek- okazało się że we wtorek będzie kurator.... więc mnie przypomniało się że jeszcze rozkładów zajęć.... i robiłam to cały dzień i do 3,00 w nocy....
- wtorek - warsztaty wewnątrz szkolne.... wróciłam wieczorem....
- dziś myślę że nic nie wypadnie i wrócę normalnie...
- czwartek - narada Rady Pedagogicznej, a później konsultacje z rodzicami...
- piątek.... wieczorem oficjalna "popijawa" z okazji Dnia Nauczyciela (ja jadę samochodem) ale wypada mi się tam pokazać....;-)
Monysia... uszka do góry... jeszcze trochę....
Czarnulka.... ty uważaj na solarium..... 20 października też mi nie pasuje bo Przemo ma urodzinki.... i mamy rocznicę ślubu ale ogólnie soboty i niedziele mam wolne
Witam z rańca! :-)
A co tu takie pustki znowu
:-( Dziewczyny, prosze mi tu zaraz pisac nowe posciki!!!!
:-)
Oliwka wlasnie skonczyla ogladac DOMISIE
Nie wiedzialam ze taki Maluszek moze zainteresowac sie bajeczka ;-)Ale i tak najlepsze jest to ze gdy spiewaja jakies piosenki to Oliwia staje na nozki i tanczy
Wyglada to przekomicznie 

Tak slodziutko 
Czarnulko uwazaj z ta solarka
Ja to wogole nie chodze na solarium bo sie tam dusze 
Diablico no to faktycznie masz zawalony tydzien Bidulko :-(
Oliwka dzieki za wyjasnienie ;P wrzuc jakies nowe fotki Saruni i Oliwci :-)
A ja dzis znow mam lekcje
No ale trzeba miec w zyciu jakas kaske
Dobrze ze to blizej jak Łaziska bo Zwonowice. A wieczorem czekaja mnie jeszcze zakupki w REALu bo w domu juz kompletnie nic nie ma 

A co tu takie pustki znowu

Oliwka wlasnie skonczyla ogladac DOMISIE

Czarnulko uwazaj z ta solarka

Diablico no to faktycznie masz zawalony tydzien Bidulko :-(
Oliwka dzieki za wyjasnienie ;P wrzuc jakies nowe fotki Saruni i Oliwci :-)
A ja dzis znow mam lekcje

trysia77
Fanka BB :)
Witajcie, wczoraj nie miałam czasu ale dzis mogę Wam się pochwalić, Widzialam się wczoraj osobiście z naszą Luczynką czy jak niektórzy wolą Luszczynką;-);-)!!
Ale sie ucieszyłam jak Cię zobaczyłam, wreszcie na żywca!!! jednak forum to je st fajna sprawa, bo można poznać takich superowych ludzi!!jak Ty!!!:-):-) grunt to wazelinka, jak to ujęłaś;-);-) aaa winogronkami i śliweczkami się zajadam do dziś....Dzięki że byłaś, cieszę się niezmiernie!!!No teraz to kolej na mnie może w przyszłym tygodniu jak będzie łądnie...
Kobitki ja juz wysiadam z tymi Waszymi ustaleniami, uzgodnijcie między sobą kiedy i gdzie a ja postaram się dostosować
MOnysia trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie, buziaki dla brzusiolka!!!:-):-)
Pozdrawiam i ściskam ciepło
Ale sie ucieszyłam jak Cię zobaczyłam, wreszcie na żywca!!! jednak forum to je st fajna sprawa, bo można poznać takich superowych ludzi!!jak Ty!!!:-):-) grunt to wazelinka, jak to ujęłaś;-);-) aaa winogronkami i śliweczkami się zajadam do dziś....Dzięki że byłaś, cieszę się niezmiernie!!!No teraz to kolej na mnie może w przyszłym tygodniu jak będzie łądnie...

Kobitki ja juz wysiadam z tymi Waszymi ustaleniami, uzgodnijcie między sobą kiedy i gdzie a ja postaram się dostosować
MOnysia trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie, buziaki dla brzusiolka!!!:-):-)
Pozdrawiam i ściskam ciepło
reklama
makitoza
Fanka BB :)
Monysia Monysia sprzątania i parnia jeszcze będziesz miała pod dostatkiem.
My mamy taki zkręcoy tydzień że szok.
Dalej robimy łazienkę - już to nudne się robi.
Idę do empiku bo dzisaij u nas otwarcie.
W piątek jedziemy do Bukowiny Tatrzańskiej
My mamy taki zkręcoy tydzień że szok.
Dalej robimy łazienkę - już to nudne się robi.
Idę do empiku bo dzisaij u nas otwarcie.
W piątek jedziemy do Bukowiny Tatrzańskiej
Podziel się: