reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Zamiast wziąść się za prasowanie to wykąpałam
mojego sierściucha :-D e tam jemu też się należało :tak::laugh2:
teraz biega jak szalony po mieszkaniu :tak:

I naszło mnie na bułeczke z boczusiem
i musztardą :laugh2::-p a sałatkę jarzynową
to chyba dziś z mężusiem do reszty
skonsumujemy jak przyjdzie z pracki :tak:

reklama
Monysiu no to czekam az sie rozsypiesz i dojdziesz do siebie a pozniej to juz Ci nie odpuszcze :cool: Musimy sie spotkac;-)
A boli mnei nadal jak cholera, ledwo siedze na krzesle przy kompie :-( Ale przeciez musze Wam co nieco napisac :-p bo pustki tu takie ze szok :-:)-:)-(
A siedze dzisiaj sama w domciu bo G. poszedl na druga zmiane i wroci najwczesniej o 23 :-(

No to napisze co u mnie:

Miałam nadzieję że to już dzisiaj będzie a tu nic :no:
ok 3 dni czuje się tak inaczej...
a dziś biegunka i bóle i straszne zmęczenie
A tak poza tym mala strasznie mi dzis naciska na dole
bolą mnie uda po wewnetrznej stronie
i cisnie na odbyt i co innego :dull:
chodziłam zgięta w pół
bo w dole brzucha tak bardzo momentami bolało
ale przeszło :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ja mam wizytę w czwatrek dopiero a termin na piątek
ciekawe co z tego wyniknie :-D
e tam i tak pewnie przenosze :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Jak się walnęłam do łoża o 14 tak wstałam po 16 :szok:
poszłam z pieskiem i na mały spacerek
bo fajna pogoda :tak: a teraz siedzę i objadam się
słodyczami i jogurtami :-p

Witam wróciliśmy z Bukowniny Tarrzańskiej po drodze wskoczyliśmy do Zakopanego.

Wyjazd super, pogoda prawie zimowa. Nawet śnieg troszeczkę padał.

Zimno ale było ekstra.

Jutro wkleję fotki.​

Witam o poranku!

Dzisiaj jestem PIERWSZA ! :-) Choc od jakiegos juz czasu to nie problem na tym watku :-(

Monysiu ja myslalam ze rodze kazdego dnia :-D Ale w sumie i tak urodzilam 4 dni przed terminem :tak:Ale to co pisalas to faktycznie oznaki zblizajacego sie produ, przynajmniej tak bylo u mnie. U Ciebie to pewnie byl slynny przedstart ;-) Cierpliwosci Kochana :-)

Makitoza jak ja Ci zazdroszcze tego wyjazdu :zawstydzona/y::-(Nie moge sie juz doczekac zimy i sniegu, bo ciekawi mnie reakcja Oliwki na snieg ;-) Ja podobno w Jej wieku nie chcialam stanac na ziemi, zawiesilam sie ojcu na szyji bo tak sie balam, nie wiedzialam co to jest :-p:-D:-D A jak Wasze dzieciaczki reagowaly pierwszy raz na snieg :confused:

Diablico pisz wiecej!!! :-p:cool2: A jak tam po imprezce z okazji DNIA EDUKACJI NARODOWEJ :confused::cool2::-p

Justyś, Czarnulko, Trysiu znowu gdzies nam zniknelyscie :-:)wściekła/y:;-)

JA sie tylko witam byście nie zapomniały o mnie hahaha. Kochaniutkie mam tyle roboty w domu papierkowej itd że głowa mi pęka od tego wszystkiego
icon_curve.gif
A po za tym moje pannice mają leciutki katarek i są marudne troszeczke
icon_neutral.gif
Jak tylko sie odrobie to napewno zajże i poklikam
icon_mrgreen.gif
icon_biggrin.gif
podczytałam!
icon_cool.gif
Prosze pamiętać przez te kilka dni mojej nieobecności o mnie bo ja pamiętam o was
icon_razz.gif

reklama
Sandros chciałam złożyć Soni Serdecznie Życzonka Urodzinowe
Zdrówka przede wszystkim,

dużo zabawek i słodyczy :-D
ogromnego, pysznego tortu :-)
i wszystkiego NAJ !!!

Życzenie troszke spóźnione ale z moją główką
ostatnio nie najlepiej więc mam nadzieję
że wybaczycie :confused:

Do góry