reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Kasia tez nie wiem dlaczego suwaczków nie widać... Ale w każdej grupie tak jest.

Niech będzie, ze prywatny jest na zdjęcia i takie rzeczy, o których nie chcemy na forum pisac. Mnie to jest w sumie obojętne.

Wysiada mi krzyż... Ale w pn. idę ostatni raz do pracy i idę na L4, nie mogę się doczekać. A ! I w poniedziałek podpisujemy umowę na najem mieszkania !!! :-D Mam nadzieję, ze to pewne - bo z agencji...

reklama
Hej!!! Pozdrawiam Was goraco!!!
Dawno mnie nie było, a tu takie zmiany!!!! :blink:
Co to za wątek zamknięty, o którym rozmawiacie?

Buziaczki dla brzucholków i dzieci po tej stronie.:-)

no nie mogę :szok::-) kto to sie odezwał:-) witaj mokkate

a ja juz chce żeby czas szybciej leciał i było juz maleństwo z nami!! strasznie mi cięzko:-(

hahahaha a ja wiedziałam że jak się pojawi wątek zamknięty ze zdjęciami to na pewno mokkatka się odezwie, no no a pisać jej się nie chce, mokkatko napisz 5 postów i damy ci dostęp ;-):-D jaki emocjonalny szantaż :-p

mamaboo
o ale fajnie czeka was urządzanie mieszkania, to się zawsze miło potem wspomina, a przynajmniej mam takie wrażenie;-).

kubusiowa już niedługo , trochę trzeba przecierpieć. Niedługo mała dziewczynka będzie was budzić często w nocy , już niedługo wiem ze nie możesz się doczekać;-).

pozdrowionka.

Kubusiowa mam dokładnie tak jak Ty. Przy Oskarze jakoś mi to czekanie lepiej szło, a teraz... Czekam z niecierpliwością na wrzesień.
Karolinna no już nie mogę się doczekać :-) Samo wybieranie kolorów ścian już jest radochą :-) Oskar dowiedział się, że pokój będzie dzielił z Tymonem i już nie jest taki zachwycony :-D Tłumaczyliśmy, że to tylko na dnie, bo w nocy będziemy brali łóżeczko, ale i tak ma focha :-D
Mokkate :-) Pisz, pisz to może dostęp dostaniesz :-D:-D Co u Was ?

Cześć dziewczyny!!!

Pamiętacie mnie jeszcze ... Niestety nie mogę każdej z was z osobna napisać ponieważ nie nadrobie tego wątku :(( Wpadłam na chwilę w czasie robienia obiadu napisać wam kilka słów co u nas. A więc już będzie miesiąc jak pracuję czas szybko płynie, w pracy kupa roboty juz coraz lepiej poznaję ten system SAP choć nie jestem nim zachwycona mieliśmy lepszy i niewiem po co nam go zmienili :((( Julcia jest z moją mamą, świetnie sobie z nią radzi zresztą ona zresztą nie sprawia zadnych problemów. Mała już siedzi i zrobiła sie taka zaczepna zaczepia swojego braciszka i strasznie krzyczy i kwiczy :))) ile my sie przy tym uśmiejemy. Już ma długie włoski, ze robię jej kiteczkę a mąż w niej zakochany :) Codziennie rano odprowadzam Kamilka do przedszkola biedaczek musi wstawać o 6. Jeden minus to odkąd wróciłam do pracy Julcia budzi się w nocy z 5 razy jak nie więcej i rano jestem nieprzytomna także wiecie jak pewnie wyglądam...szkoda gadać także zmęczona wieczorem jestem na maksa a tu jeszcze nauka teorii na prawo jazdy. W przyszłym tygodniu mam test wewnętrzny i jazdy na mieście. Dziewczyny niewiem co wam jeszcze napisać... Trzymajcie się i życzę wam miłego weekendu!!!!

Basiu - to nie jesteś jedyną, która narzeka na SAP. moja koleżanka bardzo się cieszy, że przy zmianie pracy uwolniła się od tego programu. a reszta działu jak się zapatruje na program???

my standardowo - po obiedzie na działkę, troszkę popracować no i grill. a jutro ranczo me przyjmuje pierwszych gości "zewnętrznych".

kaska76- niestety wszyscy narzekają na SAP. Mieliśmy program BPSC był super tyle szło rzeczy robić i oczywiście był przejrzysty a tu szkoda gadać nawet częściowej zapłaty nie da się rozliczać tylko trzea czekać na całość żeby rozliczyć albo jak się robi kompensatę to pokazuje całą fakturę tą kompensatę a nie tak jak mieliśmy od razu widać yło pomniejszoną kwotę ehhh...szkoda gadać widać Zarząd taki mądry, ze hej...a teraz wymagają a ludzie są w tyle bo programu nie znają co i jak... A teraz robię potwierdzenia sald to masakra jakaś ile tam opcji trzeba zaznaczyć, zeby wydrukować a nie mówiąc już o tym jakkie to teraz są ilości, ze drukowania kontrahentów chyba na tydzień

reklama
Hej mamuśki :)
Pozdrowienia z Chorzowa.
Czy ktoś ma termin na wrzesień? A może ma któraś jakieś informacje o szpitalu na Strzelców? Tylko chodzi mi o mamy, które tam rodziły, bo sama się nad tym zastanawiam.

Pozdrawiam jeszcze raz :)

Do góry