reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
MariaOla- ja sobie właśnie przypomniałam jak to u mnie było ....jak poczułam pierwsze ruchy....pamiętam ,że nawet brzuszka nie mialam (u mnie wogóle brzusio od początku byla mały) i sobie leżałam nagle poczulam kilka równocześnie delikatnych ruchów to bylo w 18 miesiącu :) Uczucie jest niesamowite ale im większy dzidziuś tym kopnięcia są mocniejsze i urocze. Teraz to mój malutki tak się wierci, ze czasem zastanawiam się czy to rączką czy nóżka albo dupeczka :)

reklama
baska pisze:
pamiętam ,że nawet brzuszka nie mialam (u mnie wogóle brzusio od początku byla mały) i sobie leżałam nagle poczulam kilka równocześnie delikatnych ruchów to bylo w 18 miesiącu :)

to jak długa jest Twa ciąża ???

trzymajcie się babeczki :-* :-* :-*

baska pisze:
MariaOla- ja sobie właśnie przypomniałam jak to u mnie było ....jak poczułam pierwsze ruchy....pamiętam ,że nawet brzuszka nie mialam (u mnie wogóle brzusio od początku byla mały) i sobie leżałam nagle poczulam kilka równocześnie delikatnych ruchów to bylo w 18 miesiącu :) Uczucie jest niesamowite ale im większy dzidziuś tym kopnięcia są mocniejsze i urocze. Teraz to mój malutki tak się wierci, ze czasem zastanawiam się czy to rączką czy nóżka albo dupeczka :)

No nieźle Basia:D
Ja jak poczułam Ozinka w 16 tygodniu tak potem codziennie miałam "motylki" :) Ale najlepiej jest jak dupcię wystawia dzidzio :) A czasem wystawiał albo łokieć albo kolano tak strasznie pod żebra - bolesne.
CZARNULKA PRZEMY RAZEM Z TOBĄ !!!!!!! Jezuśku ja się naprawdę czuję jakbym to ja miała rodzić - tylko bóli nie mam (i chwała !:) )

Karolinna ..... zdawaj relacje, tylko bez takich opóźnień jak rano 8) , bo jak i ja zacznę przeć jak Mama Boo to może być nie dobrze ;)

Baśka .... do 18 miesiąca mogę nie donosić ;) , a może ty jak słonica heeheehee ;) ;) ;)

Mama Boo ... motylki lub tzw bulgotania to już od jakiegoś tygodnia czuję, w zasadzie WIEM, że dziecko się we mnie rusza, z reguły jest odczuwalne po lewj stronie, choć są mamenty, że jest gdzie indziej (może dlatego, że często się kładę na lewym boczku - jak należy)

MariaOla pisze:
Baśka .... do 18 miesiąca mogę nie donosić ;) , a może ty jak słonica heeheehee ;) ;) ;)
hehe ;D

no więc jak na razie wiadomości brak od czarnulki ,oj trzyma nas w napięciu,trzyma :D :) .

Niedługo wychodzę z domu wiec mogą być lekkie opóźnienia w relacjach :p ;)

buziaki :-* :-* :-* .

widze że każda czeka w napieciu na wobrą wiadomość od Czarnulki!!!! ::)

Karolinna nie wychooooodź z domu co my nez ciebie zrobimy (brak wiadomości!) ::) ;D

NO to czekajmy

pozdrowionka :laugh:

reklama
ANIAN,MARIAOLA,KAROLINNA - kazdemu sie zdarza coś przekrecić. Przecież same wiecie że chodziło o 18 tydzień :laugh: To przez to, że myślałmi jestem z czarnulką mnie poprostu dzisiaj wszystko się kićka :)

Do góry