reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
łoooo Boziuuuuu ..... to już totalny tragos :o :o :o

Na szczęście moja ma jeden czuły punkt, w który zawsze mogę uderzyć, a ona się obraża i znika z mojego życia na długie tygodnie :)

reklama
POMOCY !!
Qrcze dziewczyny, zawalił mi się plan remontowy :( :( :( A mianowicie komis, który chciał wziąć moją sypialnię jest przepełniony i nie dają rady, a niebawem przychodzą kłaść panele .... Nie znacie kogoś kto chciałby za grosze wielkie wygodne łóżko sypialne, z dwoma pojemnikami na pościel i dwoma półkami, wbudowanym radiem i lustrem, w białym skórzanym obiciu. W moich okolicach mogę się nawet wystarać o transport, choć nie obiecuję na 100 %. A może znacie jakiś inny KOMIS meblowy. Będę wdzięczna.

MariaOla kochana z Ciebie ciotka :D A co do tego łóżka to jak możesz to prześlij mi fotki na maila i szczegóły. może nawet i ja się skuszę :) :) :)
Ewcik o co chodzi z tym gipsem ? Bo domyślam się, że chodzi o fotkę, ktorej nie widzę czy tak ?
Luczynka spokojnie - doczekasz się, ale wiem jakie to trudne czekać - głowa do góry !

MariaOla pisze:
Karolinna ... Jak Lenka pięknie wstaje ... no ślicznie (pewnie chciała uciec przed czosnkiem 8))
:p czosnek jadłam po robieniu tych zdjęć :p a ile za to łózko? a tesiowa jak moze do ciebie mówić madzia? ::) ;) .

mamaboo dziękujemy z Lenką :D :-* i co sex był ??? ;D ;) a co o tej późnej porze tu robiłąś ? ;)

ewcik dziękujemy równiez :-* .

miłego wieczoru! .

Karolinna ... Madzia do mnie mówi moja babcia ... ale jakby teściowa się myliła, to Jarek mógłby przypadkiem załapać śliwę.

MamaBoo ... jutro akurat idę do kumpeli to pewnie uda mi się fotki zrzucić, a wtedy prześlę ci "limuzynkę" - bo tak nazywamy naszą sypialnię :)

Sypialnię "Limuzynę" postaram się jutro umieścić na forum, a co do ceny to chciałabym 500 pln, ale można się targować ;) ... zresztą nie wiem nawet ile brać za coś takiego ...

Witam,

Wklejam w koncu zdjecia, dlugo wyczekiwane, ale mam nadzieje, ze bylo warto... ze Wam sie spodobaja

Zaczynam od widoczkow:

Obiecane zdjecie Etny, niestety nic nadzwyczajnego, gora zawsze byla zadymiona i malo widoczna:
etnabg6.jpg

etnablizejvd9.jpg

Maly widoczek:
ulicazq2.jpg

I kawalek Sycylii z gory:
sycyliazgoryvv0.jpg

Troche plazowania

Przygotowanie do wyplywu:
4poduszkjl2.jpg

Juz w wodzie:
plywamy1ip3.jpg

To nie lazurowa woda... Tym razem dla odmiany basen
wbaseniefh0.jpg

Zabawy Soni
falerx1.jpg

lopatkawwodziehj4.jpg

Zabawy z kuzynem:
nakonikurh9.jpg

Sonia zakochana w motorach

Motor wujka
vespauv4.jpg

Motor Amadeo
scigaczkr8.jpg

Motor... uliczny
krosowych0.jpg

Troche tego i tamtego

Rodzinka mojej siostry z Sonia
rodzinkaza3.jpg

Ulubine owoce Soni
bananek5.jpg

Troche zjezdalni
zjezdagj6.jpg

Ukochane fontanelki
fontanelkajf1.jpg

Troszke egzotyki
palmast2.jpg

No i na koniec samolot
samolot1em9.jpg

Witam,

Karolina przyznam, ze zatkalo mnie jak zobaczylam zdjecie Leny - silna masz coreczke, super stoi.
Mam nadzieje, ze katarek szybko minie. Duzo zdrowka.

Uciekam do nauki, jedne egzamin czeka.

Pozdrawiam,

witam

Ale mam dzisiaj doła nic nie kupiłam został mi jeszcze jeden dzień wiec może jutro coś wyniucham :mad:
Kubus coś się kręci cos kiepsko spi od dwóch dni czyżby jeszcze jedna bo do trzech razy sztuka.
A ja na sobote zamiast wypoczęta to podkrążone oczy, niestety donocnego wsawania zostałam sama bo Jarek w pracy do 6 rana. Dobrze że jutro od rana robie sobie wolne od rodzinki i jadę do koleżanki kosmetyczki i doprowadzi mnie do jakiegoś wyglądu (masaż, maseczki, paznokcie) i potem dodatek ciuszek i bedzie oki.
Kupiłam Kubusiowi w Smyku dwie czapeczki jednaz polarka niebieska a druga sztruksowa pomieszany brąz z zielenią ala baesbolówka superancka i kaczuszki do kapieli, ale sie Kubus naśmiał przy kapieli bo co próbował złapać za nosek to ona odpływała, super zabawa ;D

sandros - fotki super jak widać wakacje udane, Sonia ładna dziewczynka ;D

karolinka - ja k zdrówko, Lenka brawo ale juz jesteś samodzielna! ;D

dobrej nocki życzę

Kubusiowa: jedziemy w końcu do Kołobrzegu i Świnoujścia - ale nie wiem kiedy, bo siępojawił problem z Krzyśka urlopem. i o to dziś była wielka awantura w domu. dał się zrobić w konia jak nic. miłego relaksuuuuuuuu ja w poniedziałek rano lecę włosy robić.

Karolka: ależ Lenka silna. niedługo będziesz jągonić po całych Katowicach :p

Mamaboo: karm cycem ile wlezie, bo mieszanki są drogie jak cholera. my mamy bebilon2, ale tylko dlatego że znalazłam taniego dostawcę, bo na kupno w sklepie bym nie wydoliła. opakowanie 900g schodzi nam w tydzień. do tego kaszki, kleik, a przede wszystkim desrki. wrzuć proszę jakieś przepisy na zupki, bo może i Piotrkowi spasują - słoikowe i moje ma jak na razie w nosie - nauczył się rewelacyjnie nimi pluć ;D

reklama
Witam Kochane!
Troszkę mnie nie było ale widać nikt tu za mną nie tesknił  ::) :p
Dziś znowu zarządziłam dzień bez kompa bo musiałam trochę posprzątać :) ale teraz wieczorem nie mogłam tu nie zajrzeć. Byłam już w łóżeczku ale tak bardzo tęskniłam za Wami że musiałam załączyć kompa :)
Mężuś dziękuje za wszystkie życzonka!!! Jesteście kochane!!!

Ciekawy temat dziś poruszyłyście TEŚCIOWE!!! Więc ja też się dołącze- jestem wściekła na moją!!! Wrrrrr miała dziś przyjechać, na te urodzinki do męża, nie przyjechała i nawet nie raczyła zadzwonić że nie przyjedzie. A my na nią czekaliśmy, byli moi rodzice, robiliśmy grilla, czekało na nią ciacho. Normalnie tak mnie wkurzyła że szok. Wyobraźcie sobie że ona przez cały czas jak jest Karolinka to była u nas 2 razy!! W dodatku jeden z tych razów to były chrzciny małej. Ja nie wiem czy ona nie tęskni za wnuczką ??? Niby nie przyjeżdża bo nie ma kasy, bo nie lubi jechać do kogoś z pustymi rękami. Tyle razy jej mówiłam że nie musi nic przywozić, bo dla dziecka ważna jest babcia a nie to co ze sobą przywiedzie. Wrrr zla jestem!!!

Karolinna - gratulacje dla Lenki!!! Super dziewczynka z niej! Myślę sobie że chyba już niedługo zacznie chodzić :) zobaczysz :)
A co do katarku jak się karmi piersią to dziecko może się zarazić ??? Myślałam że w takim wypadku nie ma takiego ryzyka, ale widocznie się myliłam  ::) Oby jak najszybciej Ci przeszedł, tak jak napisały dziewczyny tylko i aż 7 dni.

Basia podziwiam CIę że tak Ci się chce sprzątać :) Ze mnie jest straszny leniwiec  :p

Sandros piękne zdjęcia - pozazdrościć takich wakacji!!! A Sonia to już duża i śliczna dziewczynka :) A jakie ma śliczne loczki :)

MamaBoo też byłam na Twoim blogu (nie raz)  nie rozumiem jednej rzeczy, na Twoim blogu jest link: blog siostrzyczki (czy coś w tym stylu) i to nie jest Twoja siostra ??? Naprawdę nie rozumiem... ??? Możesz wyjaśnić?

Ewik - współczucia! Nacierpiałaś się bidulko. Oby teraz z rączką było już ok. i nie było potrzeby robienia czegoś okropnego!

MariaOla - a czemu pozbywasz się takiej fajnej sypialni? Przecież na takim łóżku to jak w raju... ;)

Kończę bo się strasznie rozpisałam! Mam nadzieje że komuś chciało się to przeczytać ;)

Jutro idziemy na pierwszy instruktaż z Karolinką (do tego fizykoterapeuty na ćwiczenia) chcę też iść z mała do przychodni, zważyc ją (w sobote kończy 5 miesięcy) upewnić się że wszystko ok. i pogadać z lekarką na temat karmienia. Ciekawe co mi powie...
Dobranoc Wszystkim!

Do góry