reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Luczynka chyba jest w szpitalu albo ma problem z zalogowaniem się. Na wrześniowkach nikt o niej niewie jak coś się dowiem to dam wam znać ;-) Ja juz troszkę opanowałam te nowe bb, ale powiem szczerze, ze strasznie mnie już denerwowało.

Karlam - ja nie chodzilam do szkoły rodzenia, ale z tego co wiem jest przy szpitalu w Świętochlowicach i niewiem ile kosztuje. Pisze ci o tym szpitalu bo na jakimś wątku się o nim wypowiadalaś. Ja tam będę rodziła :-)

Mokatte - dobrze, ze z Martynką lepiej ;-)

Kubusiowa - co z tobą???martwię się

MamaBoo - dzięki za listę :tak:

reklama
hej babeczki

ja już po dentyscie i po fryzjerze :-) nie było tak źle ,tu i tu ;-) dziś farbowałam pasemka a jutro koncu cięcie ,ciekawe jak wyjdzie:confused:

chyba faktycznie coś się działo w katowicach bo jak byłam u dentystki na fotelu to zrobił się mega korek i straż jechała na sygnale i w ogóle,dobrze że nas tam w środku z Lenką nie było:eek: .

mokkate widzę ze nie znalazłaś tego ,zaraz poszukam i ewentualnie napiszę na gg:tak: ,pobieranie do woreczka jest proste :tak: tylko ja potem zawsze przelewam do pojemniczka na siusie bo ten woreczek już mi się zakleić nie chce z powrotem:baffled:

luczynka chyba tuli małą już:laugh2:

iza ja mam polskie literki,szczerze przyznam, ze automatycznie je pisze i cieżko mi się odzwyczaić:dry: .

kubusiowa no właśnie,gdzieś ty:confused:

mamaboo jak to recznie wprowadzać emotki :confused: ja klikam na emotkę i jest :tak:

lecę na kolację bo nie jadłam nic od godz.11.00:szok: .

witam dziewczyny

od rana próbuje jakos sie zalogowac i nic z tego dopiero wiczorem ale po ciężkiej walce
a nie drzwi ścisna te bb stare było lepsze

cdn.........

oliwka brawo:cool2:

dziewczęta co z tym spotkaniem ??? skoro mokkate nie moze w czwartek to proponuję środę!!! i jak ? deklarujcie się kto będzie :confused:

Środa godz 16 park kościuszki ,pod wieżą spadochronową!!!

Ja niestety odpadam ze spotkania (szkoda) bo Kubus jest po trzydniówce (miał ponad 39 gorączki) i teraz ma wysypke i jeszcze ma bakterie w moczu i siedzimy od piątku w domu i leczymy Kubusia, ale humorek małemu dopisuje.

reklama
karolinna - ten pkt.5 opsuje funkcej których ja nie ma np.Interfejs edytora postów.
nie umie sie odnaleźć szlak mnie zaraz trafi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!help

Do góry