reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Nie mam dzis nerwow by opanowac te forum....jedno jest pewne moglo byc takie jak było.

Luczynka - u Ciebie juz chyba po wszystkim:-)

Lenka gratulacje

Kubus duzo duzo zdrowka

MAMA BOO ja nadal tez nie dostałam listy:wściekła/y:

Jutro powklejam fotki , a musze sie wam pochwalic Filipek nauczyl sie dawac buziaki. Tak slodko to wyglada jak idzie (jak pijany zajac) z buzia otwarta i wyciaga jezyczek...ach kochany jest az sie chce zjesc.

Ja tez nie dam rady byc na spotkaniu
1. nie mam jak dojechac
2, mam na 14 rehabilitacje

Dziewczyny to tylko ja nie widze polskich liter???? Czegoś tu nie rozumiem. A jeśli chodzi o pisanie to ja mogę pisać i tak i tak, jak nie używam polskich liter to może ciut dłużej mi zajmuje.

Ewcik gratki dla Filipka, buziaczku dla niego od Karolinki :)

Już wiem! Miałam ustawiony język angielski, przestawiłam i jest ok. Od razu lepiej, wcześniej miałam wszystko po angielsku i nie było polskich liter, a posty wyglądały okropnie. Ale za mnie gapa!

DZIEWCZYNY TERAZ TO JUŻ ZAŁAPAŁAM :-) :-) :-) , ALE BYŁA ZE MNIE GAPA :no: :no: :no: TO WSZYSTKO PRZEZ TEN JĘZYK, TO FORUM NIE JEST TAKIE ZŁE:tak: :tak: Zobaczycie przyzwyczaimy się!

reklama
Karolinna.... jest duża szansa że ja się pojawię.... rozumiem że to w Katowicach ...park kościuszki.... wierza spadochronowa.... mam prośbę.... jeżeli mogłabyś przesłać mi numer telefonu jak bym siępogubiła czy spóźniła... jak możesz to prześlij mi sms na 607041124... aha a tatuś też może być?

Do góry