Cześć wszystkim!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA FILIPKA I GRZESIA!!!!!
Ewcik udanej wycieczki! Ty to masz aktywne życie
Kubusiowa Tobie też udanej wycieczki do chatki i smaczego obiadku! dopiero, jak Ty mi wyślesz zdjęcia to ja wyślę Tobie z wiadomych powodów
NO i czekam na fotkę bukieciku
Mokkate miło było Was znów spotkać, Martynka to już duża panienka
A to zdjęcie- przyznam że córy urodziwe i podobne, pewnie faktycznie urodę mają po mamusi ale całkowicie do tatusia obie podobne. Zwłaszcza na tym drugim zdjęciu jak patrze na Martynke to cały Grzegorz :-)
Oj nie wyparłby się córeczek :-)
Ale sobie nasi mężusiowie pogadali chwilę
, tylko mój Twojemu źle powiedział bo moja znajoma chodziła do tego przedszkola z dziećmi tylko na religie przed komunią. Ta która mieszka obok Ciebie z Tomkiem i Gosią
A my już po rosołku, zaraz drugie danko :-) właśnie mężuś kończy je robić
a potem przyjedzie moja siostra, chrzestna Karolinki, pewnie znowu jej coś przywiezie albo nic, ale jeśli tak to pewnie jakąś sukienke
Basia stawiam że urodzisz po terminie, chociaż życzę Ci żeby było to do środy
zobaczymy jak będzie. Ja już chcę zobaczyć Twojego malutkiego Kamilka
MIŁEJ NIEDZIELI!!!!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA FILIPKA I GRZESIA!!!!!
Ewcik udanej wycieczki! Ty to masz aktywne życie

Kubusiowa Tobie też udanej wycieczki do chatki i smaczego obiadku! dopiero, jak Ty mi wyślesz zdjęcia to ja wyślę Tobie z wiadomych powodów
NO i czekam na fotkę bukieciku
Mokkate miło było Was znów spotkać, Martynka to już duża panienka
A to zdjęcie- przyznam że córy urodziwe i podobne, pewnie faktycznie urodę mają po mamusi ale całkowicie do tatusia obie podobne. Zwłaszcza na tym drugim zdjęciu jak patrze na Martynke to cały Grzegorz :-)
Oj nie wyparłby się córeczek :-) Ale sobie nasi mężusiowie pogadali chwilę
, tylko mój Twojemu źle powiedział bo moja znajoma chodziła do tego przedszkola z dziećmi tylko na religie przed komunią. Ta która mieszka obok Ciebie z Tomkiem i Gosią
A my już po rosołku, zaraz drugie danko :-) właśnie mężuś kończy je robić
a potem przyjedzie moja siostra, chrzestna Karolinki, pewnie znowu jej coś przywiezie albo nic, ale jeśli tak to pewnie jakąś sukienke
Basia stawiam że urodzisz po terminie, chociaż życzę Ci żeby było to do środy
zobaczymy jak będzie. Ja już chcę zobaczyć Twojego malutkiego Kamilka
MIŁEJ NIEDZIELI!!!!
;-) 
;-)