reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Mokatte - kuruj się ;-)

Ewcik - ja nie mówię, ze pażdziernik to nie fajny miesiac ale jakoś tak we wrześniu chcę a jak maly się w pażdzierniku urodzi to będziemy mieć urodzinki koło siebie. Malutki w pażdzierniku, mąż w listopadzie a ja w grudniu ;-)

reklama
Cześć dziewczyny!

Ewcik mój numer gg 7912359. Myśle że dziecko nie musi dobrze siedzieć do spacerówki bo przecież może być w niej w pozycji leżącej albo półleżącej. Jeśli np. dziecko jest duże i nie mieści się już w głębokim a jeszcze nie siedzi to co wtedy?

Basia dalej nierozdwojona, ciekawe czy jej szkrabik załapie się jeszcze na wrześniowe dziecie :-)

Ja Karolci zaraz daję kaszkę ze słoiczka :-) a wczoraj spędziłam z małą super dzień. Przed obiadkiem byłam z nią ponad 2 godziny na dworku, a potem po 15 do parku i byłyśmy tam do 19 :tak: Normalnie super że taka ładna jesień, dziś już mężuś jest więc może w trójeczkę trochę czasu spędzimy.

MIŁEGO DNIA!

R. wyjeżdża jak dostanie paszport - bo do pracy jadą razem z kolegą - autem. Więc tyle dobrze, bo gdyby to było np. autokarem to byłby jeden termin i koniec. A tak oni im np. powiedza, że mają być za miesiąc i już. Dzisiaj R. ma jechać więcej się dowiedzieć. Zobaczymy co mu powiedzą....
Acha! Mój numer GG: 615 11 77 . Choć z góry mówię, że nie jestem prawie w ogóle na gg, bo nie mam w pracy (i dobrze:-) ) a rodziców jak jestem to wchodzę częściej na forum i bloga.
Dodałam nowe fotki na bobasy.
I nawet mmnie widać na jednej czy dwóch :-)
Ja po pracy znów palnuję spacerek. A jutro też przyjdę, bo kolezanka ma już koniec umowy i będziemy ją zaegnać - no i przy okazji pochwalę się OZInkiem :-D

MAMA BOO no z Oskarka juz duzy chłopak jesczez troche i smigac bedzie . Wtedy sie nabiegasz za nim.
Hm a co ty chcesz od siebie - fajnie wygladasz na tych fotkach .Fajnie Tobie tez w okularkach ( fotka z brzusiem)

Dziewczyny co tu tak pusto :confused: :eek:
Gdzie wy wszystkie jesteście :baffled: Ja gotuję właśnie zupę ogórkową :-) ;-)

...no i stało się, Grześ załapał wirusa :sick: , w nocy kilka razy wymiotował, nos zatkany gęstą wydzieliną i do końca tygodnia siedzimy w domu :no:

baśka u nas urodzinki są po kolei od września do listopada :-D

ewcik no to kilka rozrywek Cię czeka w najbliższym tygodniu, ale fajnie. Ja w sobotę mam iść na wieczór panieński, ale nie wiadomo co z tego wyjdzie :dry:

mokkate zdrówka :tak:

iza ciekawe ile Karolcia przybierze od tych pyszności, którymi ją karmisz :-)
karolinna a Grześ na odmianę woła ma-ma :-) ale pokazuje tatę, ale mamy nie :-)

miłego popołudnia

hej lasencje

ja dopiero siadam do pierwszej dziś kawy :tak: Rano odwiedził nas 11-letni wujek Lenki a potem przyszła babcia i jakoś nam zleciało:-D .

Dzięki dziewczyny za gratki dla Lenusi,nie jestem wcale zazdrosna ze pierwsze słowo to tata:-) cieszy mnie to:tak: no i tatuś dumny ze hoho:cool2:.

Lenka dziś pierwszy raz zrobiła pa-pa do wujka i babci:biggrin2: .

mariaola nie miałaś ty wczoraj usg:confused:czy to dziś:confused: bo jestem baaaaardzo ciekawa:tak:

mokkate kuruj się ,kuruj:sick:

baska no to ci robią z tymi oknami:eek: nie dziwię się że tak często je myjesz;-).A na którym piętrze mieszkasz:confused:.Zdaj relacje co dziś u gina:tak:

ewcik moje gg to 3503699:tak:

kubusiowa kochana jesteś:happy2: a nic nie napisałaś co tam u Kubusia słychać,nie mówił czasem zeby pozdrowić ciocię Karolinę i koleżankę Lenkę:confused::biggrin2:

iza fotki fajne:tak: cieżko stwierdzić jak z tą spacerówką bo nie widzę jej bokiem,ale jak karolka nie zjeżdża w dól wóżka to powinno być ok:tak:Ja Lenkę przesadziłam gdzieś tak w 5 miesiącu:tak:.

mamaboo to przez jakiś czas będziesz słomianą wdową:errr:No ale pewnie szybko zleci:rolleyes2: .jak chjcesz to mogę ci życzyć zeby nie wyrobili R paszportu:rofl:;-)

lecę coś przekąsić:tak:.

reklama
mmm a dziś myślałam właśnie jak Grześ będzie miał z infekcjami ,czy sie obroni,serio:szok: a tu taka wiadomość:-( Kuruj się Grzesiu,kuruj:sick: .

Do góry