reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witajcie :-)Jestem
wczoraj miałam od samego rana niespodziewany atak gości:wściekła/y: :szok:nielubie tego tym bardziej że zabardzo za nimi nieprzepadam. Z kolei dziś z rańca pies mi uciekł boże chyba są jego dni:wściekła/y::wściekła/y:I pojawił sie nie dawno łachmyta:-DI teraz zaczynam::::
mokate zdrowiej nam:-)
karolinna dobrze, że humorek poprawiony :tak: BRRRAVO LENKA niedługo doczekasz sie mama:-D Oliwia pierw mówiła mama a tera to mówi tata zbój:-D:-D Nawet mi nie mów o tych cycusiach teraz tylko karmie z jednego i mam nadzieje ze coś pomoże a dziś w nocy był przełom:tak: cycała 1 raz wow:-)
baska trzymam za ciebie ogromne kciukasy oby dziś wszystko sie roztrzygło:-) co za niewychowani ludzie tam mieszkają w twoim bloku ,co za banda:wściekła/y:
mamaboo dzieki za wpis na bobasach jeszcze do ciebie nie zdążyłam zajrzeć:-)
iza karolka urocza na zdiątkach rosnie jak na drożdźach:-) to te smakołyki robią swoje:tak:
mmm to jest tak że jak dziecko pójdzie do przeczkola czy do żłobka jeden od drugiego i choroba gotowa ,Ale co zrobić jak nie ma innego wyjścia .Mojej koleżanki dziecko to na okrągło z przeczkola coś przyniósł a i te modsze zarażał .Zdrówka dla Grzesia
ewcik
barszczyk ukraiński pyszotka:tak:

Dziewczyny czy pokarm z cycorków trzeba ściągać jak np.nie dajesz dziecku przez 3 dni ale nie boli i nie jest twardy ,Bo chcę aby mi zanikł i niewiem czy mam to ściągać czy nie ,Narazie jej jeden daje a chce zeby z drugiego przestało lecieć a jak przestanie to zamienie i koniec bedzie z karmieniem ,łatwo mówić;-)

reklama
no niestety można było się spodziewać, że coś się przepląta za Grzesiem, mam jednak nadzieję, że go to wzmocni i więcej się nie da :no:

karolinna może to telepatia ja też myślałam o Was, zresztą zawsze o Was myślę jak przejeżdżam obok ul. F. :laugh2: no i zerkam czy Was tom gdzieś nie ma :tak:

oliwka myślę że nie ma sensu ściągać pokarmu, bo to pobudza laktację i robi się błędne koło :baffled: jak skończyłam karmienie dzienne to pod wieczór miałam cyce jak balony, jednak po dwóch/trzech dniach problem się skończył :tak:

ewcik moje gg 2056560

Ewcik - moje gg to 2347471

mmm- biedny Grześ, niech szybko zdrowieje. Ale to do przewidzenia było, że jakąś chorobę prędzej czy póżniej złapie. Takie są właśnie uroki żłobków i przedszkoli. Co do urodzin to my z mężem razem robimy bo on jest z 23 listopada a ja 4 grudnia więc jedna impreza za jednym zamachem :-) Oboje urodziliśmy się w czwartek więc mam nadzieję, że maluszek może jeszcze jutro zawita na tym świecie ;-)

Karolinna - mieszkam na parterze, a własnie od jakiś dwóch miesięcy zauważam takie ślady na oknach nigdy czegoś takiego nie było i jestem ciekawa kto to taki mądry :wściekła/y: Mąż rano powiedział, że na drugim piętrze też tak mają także niewiadomo jak teraz wyłapać tego chama bo blok ma 10 pięter :no: Zdam póżniej relacje od gina :-)

Oliwka - szkoda się denerwować ale takie są uroki mieszkania w bloku :no:

MariaOla- co z tobą??? :confused: Jutro masz usg prawda???:confused: Zdaj relacje

Karolinna nie, nie - lepiej żeby pojechał, bo z kasą trochę krucho. Jakoś przezyjemy :-(
Ewcik ja tam ogólnie nie umię zaakceptować swojego ciała po porodzie. Nie jestem gruba tylko... duża :-D
Mmm mam nadzieję, że to nic poważnego i Grześ szybciutko wróci do siebie. Ze żłobkami tak neistety jest - swoje musi "odchorowac".
A ja zmykam - 4 dni wolnego:
Yeaaaaaaaaaaaaaaah:elvis: :cool2: :dry:
Buziaki!

MamaBoo- miłego wypoczynku:-) ;-) :tak: . Moze jak wpadniesz w poniedziałek na bb to będę już rozdwojona :-)

dzięki dziewczyny za troskę, myślę że szybko mu przejdzie, bo dużo śpi :-) :-) :-)

baśka fajnie macie z tymi wspólnymi urodzinkami, a Twój mąż to jeszcze skorpion czy już strzelec :confused: a widzę że obie jesteśmy strzelcami :-D

oliwka może napisz na gg do chochlika, pisała że jakby jakieś pytanko do niej to na gg :-D

mama Boo wypoczywaj na dłuuugim weekendzie ;-)

reklama
Do góry