Martyna2006
Zaciekawiona BB
Moja kiedy jeszcze spała w dzien to potem brykała do 23
Teraz nie śpi w dzień zasypia między 20 a 21 i budzi się jeszcze po kilka razy w nocydo tej pory nie przespała żadnej całej nocy
![]()
Hi hi a ja Cie skądś znam Anno31
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja kiedy jeszcze spała w dzien to potem brykała do 23
Teraz nie śpi w dzień zasypia między 20 a 21 i budzi się jeszcze po kilka razy w nocydo tej pory nie przespała żadnej całej nocy
![]()
i tak od 8 miesiąca Kuba już nie ma smoczka. Specjalnie za nim nie tęsknił, co prada pomagał mu zasnąć, ale dał sobie rade bez niego.

tak więc np wczoraj poszedł spać o 14.30 i spał o dziwo do 18.10
no i poszedł spać koło 00.00 myślałam, że pośpi dziś dłużej a ten o 6.30 otworzył oczka.
Bylo to dokladnie 1 stycznia 2009,bo bylo to moje postanowienie noworoczne:-);-)I praktycznie poszlo bardzo łatwo

Obcielam dziewczynkom koncowki od smoczkow i powiedzialam ze maja ała
Tak sie ich baly ze jedna drugiej podrzucala do łozeczka
Pozniej troszke ponuplały,ale ze Im wypadaly z buziek to juz nie chcialy.Bylo troszke placze nie poweim ale glownie pierwszego wieczora,a pozniej to juz z gorki

Ogolnie pozegnanie z didim zajelo Im moze z trzy dni

poprostu nie chciała i juz,czyli jednak da sie wychować bez smoczka chociarz do grzecznych to córeczka nie nalezała.Miała napiecie mięsniowe w związku z tym płakała a wrecz krzyczała bardzo czesto.My odstawiliśmy w 19 miesiącu ale cycusia
:-)Tak Aniu poznałam Cie po imionach i roku urodzenia dzieci,gdyby nie to nie wiedziałabym że to Ty:-)Hej MARTI;-);-)poznałasmnie chyba po podpisie pod postami.
Moze nie uwierzycie ale moja nie wiedziała co to smoczek i butelkapoprostu nie chciała i juz,czyli jednak da sie wychować bez smoczka chociarz do grzecznych to córeczka nie nalezała.Miała napiecie mięsniowe w związku z tym płakała a wrecz krzyczała bardzo czesto.My odstawiliśmy w 19 miesiącu ale cycusia
:-)
Można można bez smoczka ... Bruno też nie wie co to smoczek ... :-)
pozdrawiam