reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

reklama
A o to mój smerf:-)

Tylko dziewczyny ja nie długo wykasuje te zdjęcia;-)
Mój za to urodził się kurczaczkiem ważył 2600kg i 52 cm donoszony a potem tył i był pulpaśkiem teraz jednak jest taki w sam raz:-)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, czadowych chłopaków macie :-D Będą branie mieli oj będą ;-) No i oczywiście jedna laleczka, ona to się też nie opędzi od chłopaków ;-)

Rafał zasnął a ja nadrabiam dzisiejsze posty. Staram się nie myśleć o jutrzejszym podcinaniu wędzidełka bo w paranoje wpadnę. Dzięki za wsparcie :-)

I ja się pochwalę swoimi urwisami, skoro znacie je od pieluch ;-)

Tak wyglądają moje dzieci w trakcie przerwy w podróży.

dsc09948o.jpg

dsc09930iy.jpg

Ostatnia edycja:
Ale fajne chlopaki :) czy tylko ja mam tutaj dziewczynke? Oprocz oczywiscie coreczki Magnez, ale ona jeszcze malutka:)

Tygrynka moja byla baaardzo tlusciutkim niemowlakiem, w wieku Twojego synka byla szkielecikiem - pamietam ze jak zaczela siusiac na nocnik to majtek nie moglam kupic bo wszystko za male bylo. Teraz jest normalna - tzn 25-50centyl...Ale potrafi zjesc jak dorosly :)

Mama_iza nie martw sie! Jutro juz bedzie po sprawie i bedziesz miala z glowy. Najgorsze jest chyba czekanie.

no mówiłam że tu same ładne dzieci! Aguśka i Magnez - fajne dzieciaczki!
Aguska to faktycznie kurczaczka mialaś po porodzie!
Mama_iza to już jutro??? trzymam mocno kciuki, będzie dobrze!

moi chłopacy już śpią, chyba też pójdę, na wypadek gdyby znowu fatalna nocka się trafiła...
dobranoc!

Czyli dziś dzień tortur. Aguska2017 powodzenia na szczepieniu!
Ja o dziwo nad wyraz spokojna jestem. Rafał jeść nie chce a lekarz kazał go nakarmić, bo dwie godz po nie będzie mógł jeść. Będzie głodny czyli też marudny. Makabra. Zapowiada się ciekawy dzień.
Udanego dnia dziewczyny :-)

reklama
uuu trzymam kciuki za wszystkie którym się zapowiadają ciężkie chwile dzisiaj!!

my wyspani i szczęśliwi - pobudka o 7 a nie o 4 jak przez ostatnie dni :)))

miłego dnia!

Do góry