reklama
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Sebusiowi te anielskie skrzydełka pasuja...bo to istny Anioł 
No i model, nozki ma jak sarenka
)) Nikos ma delikatne szyneczki ;-)
No i model, nozki ma jak sarenka
aguska2017
Fanka BB :)
A o to mój smerf:-)
Tylko dziewczyny ja nie długo wykasuje te zdjęcia;-)
Mój za to urodził się kurczaczkiem ważył 2600kg i 52 cm donoszony a potem tył i był pulpaśkiem teraz jednak jest taki w sam raz:-)
Tylko dziewczyny ja nie długo wykasuje te zdjęcia;-)
Mój za to urodził się kurczaczkiem ważył 2600kg i 52 cm donoszony a potem tył i był pulpaśkiem teraz jednak jest taki w sam raz:-)
Ostatnia edycja:
Mama_iza
Dziewczyny, czadowych chłopaków macie
Będą branie mieli oj będą ;-) No i oczywiście jedna laleczka, ona to się też nie opędzi od chłopaków ;-)
Rafał zasnął a ja nadrabiam dzisiejsze posty. Staram się nie myśleć o jutrzejszym podcinaniu wędzidełka bo w paranoje wpadnę. Dzięki za wsparcie :-)

Rafał zasnął a ja nadrabiam dzisiejsze posty. Staram się nie myśleć o jutrzejszym podcinaniu wędzidełka bo w paranoje wpadnę. Dzięki za wsparcie :-)
aguska2017
Mama iza będzie dobrze;-)trzymam kciuki a my jutro na szczepienie wreszcie idziemy
Ale fajne chlopaki
czy tylko ja mam tutaj dziewczynke? Oprocz oczywiscie coreczki Magnez, ale ona jeszcze malutka
Tygrynka moja byla baaardzo tlusciutkim niemowlakiem, w wieku Twojego synka byla szkielecikiem - pamietam ze jak zaczela siusiac na nocnik to majtek nie moglam kupic bo wszystko za male bylo. Teraz jest normalna - tzn 25-50centyl...Ale potrafi zjesc jak dorosly
Mama_iza nie martw sie! Jutro juz bedzie po sprawie i bedziesz miala z glowy. Najgorsze jest chyba czekanie.
Tygrynka moja byla baaardzo tlusciutkim niemowlakiem, w wieku Twojego synka byla szkielecikiem - pamietam ze jak zaczela siusiac na nocnik to majtek nie moglam kupic bo wszystko za male bylo. Teraz jest normalna - tzn 25-50centyl...Ale potrafi zjesc jak dorosly
Mama_iza nie martw sie! Jutro juz bedzie po sprawie i bedziesz miala z glowy. Najgorsze jest chyba czekanie.
no mówiłam że tu same ładne dzieci! Aguśka i Magnez - fajne dzieciaczki!
Aguska to faktycznie kurczaczka mialaś po porodzie!
Mama_iza to już jutro??? trzymam mocno kciuki, będzie dobrze!
moi chłopacy już śpią, chyba też pójdę, na wypadek gdyby znowu fatalna nocka się trafiła...
dobranoc!
Aguska to faktycznie kurczaczka mialaś po porodzie!
Mama_iza to już jutro??? trzymam mocno kciuki, będzie dobrze!
moi chłopacy już śpią, chyba też pójdę, na wypadek gdyby znowu fatalna nocka się trafiła...
dobranoc!
Mama_iza
Czyli dziś dzień tortur. Aguska2017 powodzenia na szczepieniu!
Ja o dziwo nad wyraz spokojna jestem. Rafał jeść nie chce a lekarz kazał go nakarmić, bo dwie godz po nie będzie mógł jeść. Będzie głodny czyli też marudny. Makabra. Zapowiada się ciekawy dzień.
Udanego dnia dziewczyny :-)
Ja o dziwo nad wyraz spokojna jestem. Rafał jeść nie chce a lekarz kazał go nakarmić, bo dwie godz po nie będzie mógł jeść. Będzie głodny czyli też marudny. Makabra. Zapowiada się ciekawy dzień.
Udanego dnia dziewczyny :-)
reklama