reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

dziękuje ale przed chwila zrobił taka akcje że mnie to szału doprowadził w efekcie leży z gołym tylkiem u siebie w łóżeczku.
nie chciał dać sie przebrać i darł sie w niebogłosy jakbym nie wiem co mu robiła i spokojnie mówiłam itp a on jak oszalały no to wkońcu wyszłam od niego z pokoju a on leżał w lóżeczku i teraz tam siedzi ale chociaż już nie ryczy
kocham go ale dziś to przegina a ja czekam na @ to mnie nerwy trzymaja

reklama
aguska, nie dziwie Ci sie ja moja jak nie cche sie ubierac tez wysylam do pokoju tylko nie wkladam jej do lozeczka zeby lozeczko jej sie z kara nie kojarzylo ale sadzam ja u nas w sypilani na lozku i mowie ze nie wyjdzie poki sie nie da ubrac/lub sie nie ubierze bo nago to mozna tylko spac a nie sie bawic i czekam az jej przejdzie czasem zdarza sie nawet ze przyjdzie nas przeprosic

mój darł sie jak weszłam do pokoju to troche przestał i dalej nie mogłam nic do niego mowić ani go dotknąć po wielkich trudach ubrałam go i wzięłam praktycznie siła na ręce a wcześniej sie miotał uderzał główka o szczebelki tak jakby oszalał dosłownie.no ale jak go wzięłam mimo że nie chciał na początku mocno przytuliłam i zaczęłam nucić i wtedy sie uspokoił.mi sie wydaje że zęby mu dokuczaja
a ja go wkładam do óżeczka bo tam chyba póki co jest najbezpieczniej a wiem że dzieciom sie kojarzy to z kara ale mój ma otwarte wyjście(2 szczebelki usunięte) i póki co nigdy nie reagował źle na łóżeczko zreszta na 2 urodzinki dostanie już doroślejsze.
dałam mu połowe dawki ibum bo ja myśle że to przez zęby a teraz smaże mu placuszki z jabłuszkiem i widzę że już jednego je:-)

aguska no to super ze Ci sie udalo nad malym zapanowac, ja taka metoda wypracowalam ze mala sie jak ja to nazywam wynerwuje na lozku a potem wychodzi i z reguly przeprasza dobra uciekam do pracy na 11.30 do wiecorka

a ja dzis zla jestem Panie w przedszkolu przez pomylke wlozyly Oliwki maskotke do szafki innej dziewczynki o tym samym imieniu i ow dziewczynka najprawdopodobniej zabrala tego pieska nie baczac na to ze to nie jej, a Oliwka mi sie cala dzis trzesie i rozpacza, zreszta mi tez nie jest za wesolo bo to byla pamiatka po sp. Zosi (Panie swiec nad Jej Duszyczka) z babybomm, mam nadzieje, ze uda sie go odzyskac,

asienka dziś zrobił mi akcje na spacerze ludzie szli i sie gapili a ten skakał jak małpeczka ze złości i wył.bo chłopiec miał samochodziki i mu nie chciał dać.masakra.
ach te nasze maluchy;-)

reklama
Aguśka moja czasem też mówi, że chce na rączki, bo chłopak:-p jest na rączkach, mamo daj parasolkę, bo pani ma itd. Teraz mnie woła, bo chce klocki układać. Wymyślam nowe zabawy, wierszyki, żeby się nie nudziła. U nas dzisiaj leje, więc ze spaceru nici

Do góry