reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

Dziewczynki Gaja nie ma kataru a ma zatkana jedna dziurke....co z tym fantem zrobic???nie pomaga woda morska, krople ani inhalacje;(

reklama
lena posmaruj małej nosek i czoło mascią majerankowa, powinna pomóc nawilży sluzówki nosa. jesli grzeja grzejniki a nie masz nawilżacza powietrza powies mokre reczniki.powietrze w domu możesz miec za suche.

u nas znów problem z kupka , nic nie pomaga ,chyba zacznę sięgać po pomoc z apteki, czy któras z was uzywała colon c.(pomaga?)

hej
u nas dzis slonko- wiec zaraz wyruszamy na spacer....:-D

lena my zawsze uzywamy masci majrankowej i jest ok, mam tez krople taki olejek bardziej super sprawa zaraz udraznia nosek.

Jacek no powiem szczerze ze ja za psami nie przepadam- dlugo by tu pisac ale kotki lubie...:-D mialam 13 lat kota ale potem go uspalam bo mial raka i sie meczyl- po prostu rak wyrzarl mu skore na brzuchu- zrobila sie rana na 2cm i pomalu wysuwaly sie wnetrznosci- lekarz powiedzial ze sa przezuty i nie daje gwarancji ze po operacji bedzie ok.

Klaudio spal niespokojnie- z 10 razy do niego wstawalam....:baffled: jade dzis od rana na kawach....:eek:
chyba po 4-00 jak przyszlam i polozylam sie do niego to juz z nim usnelam- zmarzlam bo on ma mala kolderke....:-D
ale jaki byl szczesliwy gdy ujzal mame po przebudzeniu....:laugh2:

Mamuska jak byłam w ciąży to piłam colon c. W smaku obrzydliwe, ale skuteczne. No przynajmniej na mnie działało. To taki granulat (ja na to mówie śmiecie) co się z wodą miesza i powstają z tego takie gluty jak kisiel. Trzeba pić przed śniadaniem i przed kolacją i zapić to wodą albo sokiem. Jeśli chcesz to dać małej to nie sądzę żeby chciała wypić :(

Beata to kiepski żywot miał Twój kot :/ Biedny musiał się nieziemsko męczyć.

Osobiście chciałabym psa, ale nie mam na niego warunków, no chyba, że jakieś maleństwo. Za to Rafał to koty ubóstwia. Lata za nimi i tulić chce :D

mama-iza no własnie Klaudio tez na spacerze dorwał kota i za nim fruwał....:-D
Parę domów za nami mieszka babka co ma 10 kotów....:szok:

mój młody własnie dorwał nowy przebój....:-D

[video=youtube;nnzsCPqJCy8]http://www.youtube.com/watch?v=nnzsCPqJCy8&feature=related[/video]

lena posmaruj małej nosek i czoło mascią majerankowa, powinna pomóc nawilży sluzówki nosa. jesli grzeja grzejniki a nie masz nawilżacza powietrza powies mokre reczniki.powietrze w domu możesz miec za suche.

u nas znów problem z kupka , nic nie pomaga ,chyba zacznę sięgać po pomoc z apteki, czy któras z was uzywała colon c.(pomaga?)
nosek ok a dlaczego czoło??i tak mysle ze to powietrze juz zmniejszyłam na 19 temp.zobaczymy co dzisiaj bedzie
hej
u nas dzis slonko- wiec zaraz wyruszamy na spacer....:-D

lena my zawsze uzywamy masci majrankowej i jest ok, mam tez krople taki olejek bardziej super sprawa zaraz udraznia nosek.

Jacek no powiem szczerze ze ja za psami nie przepadam- dlugo by tu pisac ale kotki lubie...:-D mialam 13 lat kota ale potem go uspalam bo mial raka i sie meczyl- po prostu rak wyrzarl mu skore na brzuchu- zrobila sie rana na 2cm i pomalu wysuwaly sie wnetrznosci- lekarz powiedzial ze sa przezuty i nie daje gwarancji ze po operacji bedzie ok.

Klaudio spal niespokojnie- z 10 razy do niego wstawalam....:baffled: jade dzis od rana na kawach....:eek:
chyba po 4-00 jak przyszlam i polozylam sie do niego to juz z nim usnelam- zmarzlam bo on ma mala kolderke....:-D
ale jaki byl szczesliwy gdy ujzal mame po przebudzeniu....:laugh2:

a jak nazywa się ten olejek??

lena ja też maść majerankowa stosuje;-)
hej i u nas wreszcie troche śniegu spadło i dziś znowu sypie
mały zadowolony ale wczoraj jak wszedł na trawnik(bo u nas na chodnikach była minimalna warstwa śniegu)to gdy zobaczył że na bucikach ma śnieg zaczął go strzepywać:-D
dziś też mam zamiar z nim na troche wyjść

reklama
Cześć dziewczyny!
U nas od rana zimowo się zrobiło. Śnieg delikatnie prószy i wygląda na to, że pogoda przyjemna :) Później przejdziemy się na spacer to zobaczymy jak Rafał na śnieg zareaguje :D

Beata
fajny ten kurczaczek :D

Do góry