reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

powiem Ci,że ja długo się nad tym łózeczkiem zastanawiałam, bo ono jednak na wysokości metra jest,ale ze względu na wielkość (ma 216 cm) i wysokość mojego syna (100cm obecnie) musieliśmy już sczebelkowe wymienić.A że Przemo zjeżdżalnie kocha,to jest to.
W przyszłości można zamontować tam biurko i dokupić mebelki pod spód
kurcze,nie mogę się doczekać jak przyjdzie:-D:sorry:

reklama
[QUOTE=ika_virgo;3727974]Tylko, że my mamy niestandardowe łóżeczko, bo jest krótsze :-([/QUOTE]
podrzucę Ci nasze:-Dej czekaj moje chyba też mniejsze jest ma 120x70 cm chyba:sorry:

Cześć dziewczyny:-)
Anna ale zaszalałaś:rofl2: Łóżko zarąbiste,Przemo się ucieszy ze łojj:tak:
Ja też myśle, o jednym łóżku dla chłopaków.Mają niestety mały pokój wiec 2 osobne łóżka nie wejdą:-( ale to tak pod koniec roku jak Dawid nieco jeszcze podrośnie.
U mnie dziś nie pada,ale słońca też jak na lekarstwo i do tego wieje brrrr:wściekła/y::wściekła/y:

hehe spoko, jakieś 3 cm dłuższe i szersze od naszego;-)
no to dawaj adres:-D
Cześć dziewczyny:-)
Anna ale zaszalałaś:rofl2: Łóżko zarąbiste,Przemo się ucieszy ze łojj:tak:
Ja też myśle, o jednym łóżku dla chłopaków.Mają niestety mały pokój wiec 2 osobne łóżka nie wejdą:-( ale to tak pod koniec roku jak Dawid nieco jeszcze podrośnie.
U mnie dziś nie pada,ale słońca też jak na lekarstwo i do tego wieje brrrr:wściekła/y::wściekła/y:
firma którą wybraliśmy produkuje również dwójki
jak chcesz obejrzeć w necie to firma nazywa się Bociek meble
jak dla mnie ceny całkiem przystępne - nasze bez materaca ale z przesyłką wyniosło 600 zł:tak:

reklama
Do góry