reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

Hmm to może jest na urlopie skoro jest podana taka wiadomość, i bedziesz musiała poczekać do 21czerwca:szok:
Możesz napisać maila że rezygnujesz bo zależy Ci na czasie a najwyżej ściemnisz że nie doczytałaś ze będzie nieaktywny do 21 czerwca i tyle. Przeprosisz i będzie po sprawie. Tak myśle..

reklama
co nie zmienia faktu,że ani numeru konta ani tym bardziej materaca nie mam:baffled: kurdę,jak ja nie lubię nieodpowiedzialnych ludzi jak go nie ma wyjechał czy coś to mógłby informację zostawić kupiłabym gdzie indziej a tak co???

kto mi słońce zakosił????????

Melduje się i ja :-)
Wczoraj mąż zafundowal nam rodzinne popołudnie. Pojechaliśmy do sklepu z zabawkami by zobaczyć baseny...skończyło się na latawcu i lali (czego nie było w planie ale Ł się uparł, jak nigdy). Przy tym sklepie jest tzw. figloland i Zosia pierwszy raz bawiła się w basenie z kulkami, skakała na dmuchanym zamku i opanowała jedną z zjeźdzalni. Wróciliśmy późnym wieczorkiem, a mała zasnęła bardzo szybko. Jakie było moje zdziwienie kiedy sięgnęłam w jedno miejsce a tam niespodzianka...nowa płyta jednego z moich ulubionych zespołów i to w dodatku z bonusem DVD :-). Wieczór należał do bardzo udanych. Tak sie tylko zastanawiam czy Ł coś zbroił czy chce czegoś w zamian? ;-)

Aniu kiepska sprawa z tym materacem...skoro sprzedający nie podał konta i nie przelałaś kasy to jeszcze pół biedy, tylko, że wnioskuję iż czas nagli...ja bym jeszcze odczekała chwilkę a później wysłała maila z informacją, że skoro nie zależy mu na sfinalizowaniu transakcji to sorry ale się wycofujesz.

A słonko to u mnie jest :-)

hej Ika
ja rozumiem,że mógł maila nie odebrać ale smsa?
nie wiem, poczekam do 14 potem spróbuję do niego zadzwonić a jak się nie uda to wyślę maila z rezygnacją chyba...
hehe no nie tyle,że Twój Ł czegoś chce,ale chyba mu się należy za prezent,nie?:-D:-p:-D
mój kiedyś kupił mi ulubione perfumy,schował do kieszeni i jak się przytulaliśmy ale się zdziwiłam:-Da ostatnio mówi do mnie przynieś mi proszę coś tam ze stolika w korytarzu a tam róża czekała:-D
my mamy basen z kulkami w domu
2vafcsm.jpg

A kiedy kupiłaś ten materac?

Tego typu niespodzianki są bardzo miłe, a w przypadku Ł to zawsze są bez okazji :-) więc i bez tego się mu należy ;-).
Nie wspomniaj o basenie z pilkami w mieszkaniu bo już wczoraj Ł oglądał zjezdzalnie i coś przebąkiwał...a ja później nie mam jak wejść do pokoju Zosi...zresztą torchę mało miejsca mamy by to wszystko pomieścić.
A ja właśnie sprzedałam chodzik-pchacz Zosi, mało się nim bawiła i najwyższy czas było sie go pozbyć :-). Udało się i nawet cena mnie satysfakcjonuje :-)

kupiłam rano 02 czerwca zaraz napisałam mu maila o podanie nr konta potem smsa że zależy mi na czasie i cisza...
a ja właśnie chcę ten basen teraz pod zjeżdżalnią ustawić żeby Przemo rano wstając mógl sobie przyjemność sprawić;-)choć pewnie jak zobaczy łóżko ze zjeżdżalnią to tak szybko nie uśnie:-D
u nas na szczęście prezenty bez okazji też się zdarzają i są najmilsze:-D
hmm...może dziś szampana i truskawki kupię:-D:-p:-D

właśnie laska dala komentarz do transakcji która z nim zawarła że dłuuuuuuuugo to trwało ale towar pierwsza klasa

Aniu to może odczekaj jeszcze dziś i rezygnację napisz jutro...czasem tak bywa, że ludzie dopiero w week siadają przy kompie.
Ja już od kilku dni myślę o jakiejś kolacji przy świecach :-);-)

reklama
napisałam do niego jeszcze raz smsa
i tak sobie myślę,że dam spokój do poniedziałku bo i tak mi nie dojdzie na weekend ale jak w poniedziałek gość się nie odezwie to napiszę rezygnacje...

kolacja przy świecach...:rolleyes2:...i jeszcze kapiel z pianką.....:zawstydzona/y::-D:-)

Do góry