Witam sie z kawusią
MARTUSIA no to gratulacje dla malutkiej... to ja wczoraj gafe strzeliłam, bo myślałam że wy też bez pieluchy ;-) ale powiem ci że u mnie jak właśnie zaczął czu że mu sie chce siusiu w nocy to jak miał pieluche to popłakiwał mi, jakby mu przeszkadzała bo w dzień śpi bez już długo to i w nocy chciał... a teraz jak śpi bez to spokojniej, raz sie na siusiu obudzi tylko :-)
AGUSKA współczuje buntu, wiem co przechodzisz... nasz jak ma gorszy dzień to też mam ochote uciekac... ale te dni zawsze są jak jest ze mną a jak z mężem, albo dziadkami to jest grzeczny, ja wracam z pracy to jęki i stęki się zaczynają... A czasem to jak furii dostaje to jedynym rozwiązaniem jest kąt... teraz już się uspokaja na samo hasło kąt... niestety nie na długo... już nie mam czasem do niego siły... na szczęście u nas bez zanoszenia. a u nas to już trwa 9mieś...
Co do jogurtów, powiem wam że ostatnio mały dostał monte, dałam mu a sobie wzięłam taki serek wiejski, ten granulowany, usiadłam koło niego, wziął żeby spróbowa, przy połowie oddał mi swoje monte i powiedział że ja mam sobie to zjeśc, i zjadł cały wiejski :-) tak więc może i dla któregoś z waszych dzieci będzie to dobra alternatywa za te słodzone