reklama

Mamy 2010

Witajcie!

Dawno tu nie zaglądałam, po prostu dlatego, że odkąd pracuję czasu na wszystko brak.
Chciałabym się pochwalić, że jednak młoda Mama też może dać sobie radę z prowadzeniem własnego biznesu, mam nadzieje, ze Was to zainspiruje;-)

Zapraszam więc Was do sklepu, jakiego w Zielonej Górze jeszcze nie było!

"Green Shop" ul. Krawiecka 7 ( przy Wieży Głodowej )

Dom
oraz

http://zdrowazywnosc.abc24.pl/

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć Dziewczyny. Mam na imię Ania. Jestem w 24 tygodniu i 6 dniu, termin mam na koniec kwietnia. Noszę w brzuszku małą dziewczynkę:-) Miałam rodzić w Nowej Soli ale jeszcze nie podjełam decyzji. Nie wiem jaki szpital wybrać, nie wiem jak i co w Zielonej. Moze pomozecie podjąć decyzję. Pozdrawiam Was i brzuszki.

Cześć Kochana! Kłania się również kwietnioówka, polecam ZG ze względu na specjalistyczny oddział neonatologii... Dużo słyszałam o naszej porodówce, jednak dobre wyposażenie szpitala a co za tym idzie większe bezpieczeństwo malucha przeważyło. Pozdrawiam i dużo zdróweczka życzę!! pS: nasz termin różni się tylko o jeden dzień :D

Witam przyszłe mamuśki:-)
narazie chciałam sie z wami wszystkimi przywitać i oczywiście pogratulować maleństw dojrzewających w waszych brzuszkach!!!
Ja oczywiście też oczekuję no i jak niektóre z was też wstępnie na kwiecień:-D

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny

mam na imie Asia mieszkam w ZG, mam ponad 2 letnią córcie i teraz ponownie jestem w ciąży. Termin mam na 11 września wiec to dopiero sam początek:-) z checia przylacze sie do ciężarówek 2010:-)

Co do porodu to 1 dziecko rodziłam w Sulechowie i kolejne również mam tam zamiar rodzić. Wynika to z panicznego strachu porodu:zawstydzona/y: W Zielonej nie można wziąć znieczulenia zewnątrzoponowego a ja mam zamiar z niego skożystać i tylko dla tego wybieram Sulechów....

pozdrawiam wszystkie brzucholki

Cześć Asiu, serdecznie witamy w wątku zielonogórskich ciężarówek ;-P
Doskonale rozumiem wybór szpitala jakiego dokonałaś- sama się boję bólu ale staram się raczej myśleć o efekcie końcowym tj. o przytuleniu maleństwa:tak:
Życzę Tobie spokojnej ciąży i szczęśliwego rozwiązania :-)

Fasolko a na kiedy dokładnie masz wyznaczony termin??:)
Miło wiedzieć że jest nas więcej:-D

hej:-)
ja mam wstępnie wyliczony termin na 6 kwietnia - okres świąteczny!!
no ale kiedy zachce się bobaskowi wyjść tego nie wie nikt...;-)

kurcze chciałam zapisać się do tej szkoły rodzenia w tym terminie co Ty "Kuno Czarna" no ale niestety juz brak miejsc:-( żałuję że wczesniej sie za to nie wziełam ale czasu ciągle za mało...
pozdrawiam was kobietki

Aj Fasolko za to to chyba paluchem Tobie pomacham, wystarczył jeden telefon do położnej:zawstydzona/y: No ale nic, teraz musisz się dokształcać we własnym zakresie, internet jeszcze nigdy nie był tak głęboki i szeroki:-) Tutaj zresztą masz również do dyspozycji kopalnię wiedzy!
Mam do Was takie pytanie, czy nie dzieje się nic złego jeśli czuję przy wstawaniu paskudny dyskomfort w podbrzuszu, tak jakby "ciągnie" w dół no i w ogóle nisko mam brzusia :-( Potrafię co 2 min biegać na siusiu, jak piesek od drzewka do drzewka:zawstydzona/y: Trochę mnie to martwi, było już wszystko całkiem ok a teraz podbrzusze zaczyna dziwnie twardnieć... Miała tak któraś z Was??:confused:

mi tez twardniał brzuch lekarz powiedział ze to takie "ćwiczeniowe" skurcze.... tylko ja miala je kolo 35 tyg jesli Ty jestes nizej to ja bym dla pewnosci skontaktowala sie z lekarzem....

reklama
mi ok 25 -26 tygodnia też dziwnie twardniał brzuch ale akurat wypadała mi wizyta kontrolna w tym czasie więc lekarz mnie uspokoił że to normalne i narazie nie ma powodów do obaw i też mówił że mam dosć nisko główkę dziecka (trochę się wystraszyłam) ale jak przyszłam za miesiąc to brzusio już był wysoko:) no i też juz mi tak nie twardnieje:-)
tak było w moim przypadku ale jak nie daje Ci to spokoju a do wizyty kontrolnej masz daleko to moze skontaktuj się wcześniej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry