Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja najpierw chodziłam do dr Prałata w aldemedie na deptaku, nie narzekam na niego, ale musiałam go zmienić i teraz chodze do dr Lacha: jak dla mnie jest "lekarzem z powołania"i badanie robi dla pacjentki a nie dla siebie.Aha przyjmuje na podgórnej na przeciwko porodówki
Ja mogę polecić dr Sandeckiego!! Nie spotkałam się ze złą opinią na Jego temat. Początek ciąży prowadził mi dr Lach, ale od 4 miesiąca jestem pod opieką dr Sandeckiego i decyzji nie żałuję
Ja tez zmienilam ginekologa w 3 miesiacu i tez jak narazie decyzji nie zaluje. Moja ciaze teraz prowadzi do Irena Magdziorz, ale ona przyjmuje w Sulechowie.
Stwierdzona. Leków znów nie tknę, nie ufam tym którzy mówią że nie zaszkodzi dziecku. Psychoterapia nie pomogła pomimo silnej współpracy. Zostają domowe metody.
PS: najprędzej zapowiada się, że będę samotną matką...
Jaką samotną matką?!
Przecież jest ktoś kto Cię kocha i dzidzię kocha i na pewno Was nie zostawi!!
Nic sobie nie wkręcaj!! Uśmiechaj się i myśl o pozytywnych rzeczach!! Mów do dzidziusia i na nim się skup i się wyleczysz
Dziewczyny, dziś chciałam się wam pochwalić wyczynem mojego narzeczonego
Jestem po całej sesji zdjęć 'brzuszkowych':-)
Jeśli chciałybyście zobaczyć jak jedno wyszło to tu macie link : http://img19.imageshack.us/img19/3549/maeee.jpg
Gdybyście chciały mieć pamiątkę dot. waszej ciąży to piszcie, naszą pasją jest fotografia i nóż widelec moglibyśmy się umówić na jakąś sesyjkę.
To całkiem miłe przeżycie, zwłaszcza że przeważnie stałam po drugiej stronie obiektywu