Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Bylam na wizycie i dalej nic... Jakdo niedzieli nie urodze to w poniedzialek ostatnia wizyta u dr Ruta i skierowanie do szpitala, to juz bedzie11 dni po terminie..
Licze za tak bedzie. Generalnie to nie chcialabym wywolywania, wole sama, wole byc zaskoczona i zobaczyc mine i rewkcje meza jak juz sie zacznie hihi :-)
Doby!
Jeny do czego to doszło, żeby wywoływać do tablicy
Jakoś nie mam weny na komputer, nawet jak osiądę to chwila i wyłączam. Jak postanowicie mnie wywalić zrozumiem ;p
U nas? hmm
Cały tydzień siedziałam w domu miałam urlop. Zajmowałam się B. bp W wyjechał na cały tydzień na szkolenia ale dziś wraca Betka anioł grzeczna czasem coś powie słodycz sama odzwyczaiłam się od siedzenia z nią. Ale ten tydzień zleciał nie wiem kiedy nie zdążyłam poodwiedzać wszystkich których chciałam. No ale dobę i to Tak to młoda ma katar i wczoraj miała mega biegunkę ale dziś wygląda ok jedna rzadka kupa się zdarzyła.
Obstawiam zębole bo co innego?
Chodzącym gratuluję Będzie teraz etap biegu za malcem;p;p
Izuś - oby młodej nic nie było, teraz wiadomo - może być "wszystko" - zdrówka!!!
co u nas?ja żyję w jakimś niedoczasie, na wszystko go brak, a jeszcze chcę tysiąc srok za ogon!
jeszcze z chłopem mym się posprztykałam i chodzę jak bomba zegarowa...wyjeżdża sobie, ja wiem, że musi - ale nerw mnie bierze, bo teraz naprawdę u mnie jakiś kryzys macierzyński;/
marttini-znam ból wyjazdów mężucha cóż powiem tylko tyle napewno będzie ich więcej i musisz uzbroić się w duże pokłady cierpliwości pozytywn fluidy przesyłam
wrócliliśmy z bardzo intensywnego weekendu-powiem tak uczymy się chodzić
czytam, czytam ale cos z odpisywaniem ciężko trzeba się jakoś ogranąć
my po weekendzie we Wrocławiu ). Mały coś znowu kaszle, ciekawe czy dotrwa w przedszkolu do piątku nocki średnie bo coś popłakuje, jęczy,marudzi no ale wszytskie trójki wyszł w połowie więc moze to od tego. W ostatnioch tygodniach F. jadł po 3-4 lyzeczki posilkow a teraz-buźka mu sie nei zamyka ciagle am i am, je po 3 obiady dziennie-jakas masakra nie nadazamy go karmic
życze milego dnia-mimo okropnej i dołującej pogody.