Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zawalka na pesel można do 4 tyg czekać... a my straciliśmy te 10 dni co w szpitalu byliśmy... także dopiero tydzień czekamy...
Izuniek spokojnie z tym sprzątaniem
ale Wam zazdroszczę tych spacerów, zwłaszcza w taką pogodę, ale jak w sobotę będzie ładnie to dostałyśmy pozwolenie na wyjście na spacer
tak właśnie położna się nie popisała... wzięła mnie dzisiaj z zaskoczenia... i zszokowana, że to ona w czwartki nie miała przychodzić... hmm :/
Na szczęście obejrzała kupkę (tak tak wiem znowu gadam o kupie) Hani i stwierdziła, że piękna
także już się tym nie martwię... Gorzej z tym na pipce... według niej nie jest lepiej... chociaż mi się wydaje, że jest... kazała zastosować wodny roztwór pioktaniny, czyli Hania znowu będzie cała fioletowa. Oby jej tylko to przeszło, bo już zaczynam się martwić...poza tym wszystko jest ok... Mała waży już 3480g, w 6 dni przybrała 140g, czyli idealnie
całe szczęście, bo sporo ulewa, a czasem nawet z niej chlusta
no i oczywiście Hania się popisała i zaciągnęła cyca, mała bestia robi mamie na złość
może powinnam zapraszać gości na karmienie cycem
![]()