reklama

Mamy 2011

Zawalka - my byliśmy w 10 tygodniu, bo akurat taki termin nam przypadł. Nie ma co się spieszyć z tym badaniem ;-)
a nocne "niespodzianki" są zawsze najlepsze hihihi
Vii - dzięki ;) jakoś się zgadamy.
Paula - p.Krysia robi furorę wśród rodzących w tym roku hihi u mojej kuzynki była też u dwójki dzieci (9 lat i rok temu). Ciekawe czy pozostałe położne mają takie powodzenie :)

reklama
hejka! u mnie masakra. noc minela pod znakiem zapalenia piersi:/ goraczka, dreszcze i brak snu. teraz jest troche lepiej ale jestem polamana jak na grype:( biore ibuprom a i tak mam 37,3. do tego mlody niechetnie je z obolalej piersi bo malo leci i moze smak inny:sad:

Beti - współczuję tego zapalenia. Przykładasz sobie potłuczone młotkiem liście kapusty?

P. Krysia jeszcze nie przyszła i chyba nie przyjdzie dzisiaj. Nie wiem czy iść na spacer. Padać chyba nie będzie.

jesteście niemożliwe.

Dzień dobry:)

Całe szczęście, że niedługo długi weekend bo z Wami to nie idzie taka produkcja:p
z tego co pamiętam co i dla kogo:

Marzena pytaj spokojnie:) jak nie będziesz czegoś wiedzieć do się dowiesz i będzie git:) Ponoć jest coś takiego jak instynkt ja nie wiem po prostu robię co mi przyjdzie w danej chwili na myśl:D

Beti wczuje zapalenia! Ty chcesz sobie wygasić pokarm czy samo z siebie się zrobiło?

Mysza dzień dobry;p

Paula szaleństwo klocki fajna sprawa:D

co tam dalej nie pamiętam za dużo tego jak na jeden raz.

Ja już jestem po sesji na szczęście oddam index i żegnaj UZ-ecie! Widzę że nie tylko moja B. miała głupią noc wariowała mi od 2 do 5 bosko było jestem jak neptyk a ta sobie śpi. do tego mam najazd teściów i W dzwonił że chyba dopiero koło 22 będzie. :-( czarna rozpacz.

Dziś też przerobiłam gondole na spacerówkę bo B. jakoś ciasno w gondoli bo wąska i na długość to jeszcze chwila ale na szerokość to ewidentnie niee. Ciekawa jestem jak się zaaklimatyzuje w niej.

Zawalka dzwoń do Krysi i pytaj!
Miłego babeczki:D

Beti - współczuję i życzę szybkiego powrotu do zdrowej normalności ;-) Choć to męczące dla Was obojga, przystawiaj Dawidka do tej bolącej piersi. Wszystkiego najlepszego dla Czteromiesięczniaka :-)
Vii - zgadza się, ja nic nie musiałam łykać, żeby wygasić laktację; mleko samo się skończyło jakoś w 2 miesiącu...
Madzioszka - gratuluję zakończenia bojów z UZetem ;-) nie zazdroszczę dnia bez W. ...
Szalejecie ze spacerówkami... Niby powinny w nich być dzieci, które siedzą samodzielnie... CHyba gondole trzeba robić większe hihihi... Vii - a Hanik nie siedziała w gondoli z podniesionym oparciem?

o fakt Dawidek ma 4 miesiące :) STO LAT :)

Izuniek Hanik nie siedziała, bo zjeżdżała... to oparcie jest dobre jak dziecko samo może usiedzieć... a wtedy już za duże do gondoli ;)

o i Jasiu ma zmieniony suwaczek :) świetną ma czuprynkę :)

Vii okazało się, że nie na imbus a na zwykłe śruby krzyżakowe jest buda to przekręciłam ją już. Wsadziłam małą i wydawało się ok, zobacze jutro na spacerze. cociaż dziwnie mi na samą myśl, ze w spacerówce ma być. w ogóle to boskie te tańczące litery:D

Izuniek a co poradzę że na długość ok a na szerokość za wąska? kto to takie robi co to dla makaronu są czy jak te spacerówki:>?

Emri dostałaś wpisa?

sto lat dla Dawidka:D

reklama
P. Krysia nie odbiera tel. Jeśli nie przyszła do 14 to już chyba nie przyjdzie, co? Ona chyba tylko do 14 pracuje.

Madzioszka - i jak Betka w spacerówce się zachowuje? Grzecznie siedzi? Gratuluję zaliczonych studiów:). Ja miałam
najazd teściów w niedzielę. Nie było tak źle, tylko musieliśmy Jasia dopiero o 21 kąpać, a normalnie kąpiemy go o 19.00.

Faktycznie (Madzioszka - to Twoje sokole oko;) Dawidek dziś kończy 4 miesiące:). Wszystkiego najlepszego i zdrowych piersi mamy, Dawidku:)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry