Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
sallis - kurczę... aż żal tyłeczek ściska że się jednak nie wybrałam trza było mnie wyciągnąć za fraki
kurki - ma się rozumieć leśne runo
zawalka - Jachu teraz wygląda zupełnie inaczej niż na Twoim suwaczku. Jakby nie nasz mały Johny
siw@ - no a to już ponad rok minął jak się pisało te relacje o kopniakach w brzuszku ale czas popiernicza - szok! a bestseller faktycznie byłby niezły z tych zapisków
siwa ja mialam tak samo w ciazy, niskie cisnienie a tetno baaardzo wysoki!!! czasem nawet nie moglam zasnac wieczorem bo serce tak walilo. fajnie, ze czytasz nas od poczatku
dolcia a ty ile masz dni do terminu? trzymam kciuki zeby bylo dobrze
szczesliwa to wasz synus ma zapalenie oskrzeli czy cos zle zrozumialam?
zawalka jak tam pierwsza zupka?
sallis ja tez chce takie misie!!! a na tym szafingu to tez mozna bylo sprzedawac tak?
nnita ja to pamietam, ze po porodze przez kilka dni pocilam sie jak mops i bylo mi strasznie goraco i to ta woda byla walasnie.
Beti1986 - mam nadzieję że do porodu uda mi się przerobić tą lekturę) i będzie to najdłuższa i najciekawsza jaką w życiu czytałam, a ile autorek)) Dolcia2912- Weź Ty mnie nie strasz z tym terminem ja mam na 10
Witam mamity!
Ale żeście naskrobały
podsumuję jednak tak:
mamom czekającym na swoje pociechy - spokoju,spokoju...
mamom ząbkującym- gratulacje i łagodnego przechodzenia...
mamom leniuszkom- otuchy i siły na spacery nawet w tak nie ładną pogodę
mamom chorujących dzieci-szybkiego powrotu do zdrowia
Witam :-)
Nowe mamy i ich kopiące maluchy :-)
Katoryba bo to już rok mija :-) Podziwiam odważnych co od początku próbują nadrobić Ciekawe co się pozmieniało w naszym podejściu do dzieci przez rok :-)