reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

sallis - no pamietam i wspolczuje ;) bo mi brakuje pomyslow na zabawianie ;)

izuniek - kurcze nieciekawie ;/ to moze faktycznie pozamieniajcie pokoje. a macie jakies ubezpieczenie mieszkania? moze mozna by z tego jakas kase wyciagnac albo spoldzielnie czyms postraszyc...

vii - moze i meteopatka bo przy tej dzisiejszej paskudnej pogodzie spi!!! bo prostu bosko :) rano klasyczna drzemka 0,5h, potem na spacerze 1h i jak wracalysmy od lekarza to zasnela w foteliku i juz 1,5h spi!!! czad normalnie :)

laski a ma moze ktoras z was taki sprzet jak podgrzewacz samochodowy i nie bedzie go uzywac w czasie swiat? bo tak sie zastanawiam czy by sie nam nie przydal na wyprawe na mazury

reklama
dziękujemy za życzonka:*
cosa na NFZ te bioderka
siw@ na ból tylko paracetamol lub apap mi dawali w szpitalu.. oby z Wojtusiem było ok..
anias dacie radę.. trzymam kciuki:* stosowałaś może viburcol? i jak po kontroli u lekarza?
marttini zdrówka
Marzena moja od 4 dni tak marudzi..
Izuniek zdrówka dla niuni.. co do grzyba.. u mnie jest to samo.. marzną mury.. i jest czaaaarnoo :(

Ja ciągle chodzę jakaś zła i nerwowa.. Majka nie lepiej.. i ta dziwna pogoda:(
ktoś chętny jutro na spacer lub kawę k.12? buziole:**

hey my tez dzis odpuscili spacer bo zaległy lekarz a potem taki wiatr że mi sie nie chciało zgrywac matki teresy -za to mężulcio teraz w zimnicy smiga heheh

izuniek zrób badanie jaki to grzyb! po drugie nie czekac na obiboków z spółdzielni bo do wiosny grzyb was zje- zmyc Pufasem(smierdzi jak diabły) zedrzec farbę i tapete z tego miejsca osuszać i zmywac ,na ten czas wyporowadzka z pokoju
grzyb powoduje choroby (bo wydziela groznie toksyny) wiec jest ogromne prawdopodobienstwo że przez to choruje dziecko :(

Witam się i ja :-)

A my się nie ruszamy :-) NIkt mnie spod ciepłej kołdry nie wyrzuci :-) Pomijając że antybiotyk łykamy:-D

Co do grzyba - porażka :-( Może jeszcze zgłoście z tym kaloryferem :-) Trzymam kciuki za pozbycie się świnstwa :-)

Pozdrawiam

Dzień dobry wszystkim!

Zgadzam się ze szcześliwą co do grzyba to felerna sprawa. U siebie w domu miałam przez długi czas-gdy czasy były złe dla nas i wiecznie chorzy byliśmy-nie mocno ale zawsze małe infekcje nas się łapały- a siostra astme ma. Teraz jest zwalczony grzyb- oj różne rzeczy się robiło głownie środki na grzyba-przeróźne aż sie trafiło no i ogrzewanie murów-najważniejsze-szczelne żeby woda się nie dostawała i nigdzie nie gnieździła :(

A ja pomomo przydkiej pogody wybrałam sie z mała na spacer i chodziłam z 1,5 h. Oczywiście w chuście :)
Jeszcze nie mam kurtki-polaru specjalnego ale juz zamówiłam. Teraz czekamy może przed świętami zdążą uszy a jak nie to po nowym roku- jakos damy radę jak narazie urzęduje w bluzie D.

Trzymajcie się mamuski w te ponure smutne dni :)

IZUNIEK tu cos dla Ciebie na ta paskudna plesn Sweetdeal zabieg ozonowania mieszkania o powierzchni do 80m2. Usługa dla zdrowia dla całej rodziny. Metoda trwale usuwa źródła nieprzyjemnych zapachów, alergenów, roztoczy czy pleśni! cena 70zł zamiast 200zł dla ZIELONEJ GORY

metoda naprawde polecana i sprawdzona chyba tylko jeszcze dostepna przez 4 godziny :)
A pogoda naprawde paskudna chce już śnieg i nic więcej.

Mężu zadzwonił do kierownika osiedla i przedstawił sprawę raz jeszcze, jutro z rana kolejna wizytacja, by ocenić sytuację. Poprosimy, by na piśmie dali, że to wina ubytku w tynku (czyli spółdzielni problem).
Najlepsze w tym jest to, że choć fragment tapety był wilgotny, pod nim na ścianie nie ma śladu wilgoci/wody!!! Środek na grzyba mamy, niech tylko spółdzielnia odnotuje sprawę a my od razu to zmyjemy!!! Kolejny problem w tym, że jeśli tam otworzymy okno, w całym mieszkaniu będzie czuć chłód i powiew spod drzwi :/ i jeszcze ta głupia pogoda! Ja chcę mróz!!!

Siw@ - jeśli dobrze pamiętam, przez wgranie zdjęcia na stronie zapodaj.net i podanie linka możesz Nam pokazać kawalera :)
Minesota - choroby nie, ale lenistwa pod kołderką zazdraszczam!!
Znikam na kanapę, głowa mnie pobolewa dziś :/

Dobrej, spokojnej, przespanej!

vii- tak robiłam i ciągle mi się wykrzyknik pojawia przy rozmiarze z zdjęcie ma 700kb

f2e8cc525cf9.jpg.html>Kopia (2) DSCN0807.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry