reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy 2011

reklama
hej hej :)
meldujemy się poświątecznie :)
fajnie było i szkoda że się już skończyło :(
mam nadzieję, że jutro będziecie bardziej rozmowne ;))

witajcie poświątecznie :) choć może uda się jeszcze tą atmosferę utrzymać ;)
ehhhhhhh nadal żaluję że nie ma śniegu :( .....................

nasze Maleństwo spisywało się dzielnie przez Święta, oczywiście było rozpieszczane przez noszące ciocie, wujków i dziadków. W noc powigilijną i po I dniu świąt jak się mała wybudziła koło 1 w nocy to był problem żeby usypiać.. no co? wszyscy dorośli bawią się przy stole a ja będę spaaaaaaaaaaać?? :p
mój mąż zafundował mi pomysłowy prezent pod choinkę i kolejny w I dzień Świąt, kiedy namówił moich rodziców na przyjazd do Zielonej :D jak wieczorem drzwi się otworzyły to wszyscy o tym wiedzieli tylko nie ja :D

pierwsze święta z małą Kruszyną - bezcenne!! =)

sallis gratki dla córy 7-miesięcznicy =)

vii chodzi ci o mleko krowie? najlepiej jak ci odpowiedza bardziej doswiadczone:) choc z tego co wiem to jak ze wszstkim na temat tego tez sa rozne opinie:)

Dominisia sciskam!!! buziaki dla ciebie za kolejny miesiac!

nnita faktycznie wspanialy prezent:) super, ze mala zniosla swieta dzielnie. i fakt swieta z maluchem cos wspanialego;)

Hej ho,

i my poświątecznie witamy :) Było miło, dziadki się cieszyły z obecności wnusi :) my trochę odpoczęliśmy od zajmowania się córcią hihi Tylko teraz walczyć musimy z noszeniem na rękach :p Urok rozpieszczania...
I zasypianie na drugą drzemknę stało się okropne, wczoraj "tylko" 25 min., dziś już tylko 15 w wersji hardcore, wyginanie się, rzucanie smoczkiem, wrzaski, piski :/ ale mnie cierpliwość ogarnęła o dziwo przy tym wszystkim...
Domi - cmoki od Nas :-*
Nnita - wspaniały pomysł mniał Twój mąż!!! :)
Vii - niby mm zalecają przez 3 lata, ale to chyba bardzo indywidualna sprawa kiedy podasz krowie mleko. Na początku można też kozie dać, ale to kosztowne...

Ostatnia edycja:
Witajcie poświątecznie:)

Szkoda, że czas tak szybko leci i koniec tego dobrego. Ale się objadłam. Jachu zjadł w Wigilię zupkę z gołębia, napił się kompotu z owoców suszonych, ale największą furorę zrobił opłatek. Wszyscy mu swój oddawali:).

Buziole dla Domi na 7 miesięcznicę i gratki dla Davidsona za ząbka:)

Vii - kiedyś nie było mleka modyfikowanego i jakoś dzieci na krowim były:). Spróbuj jej podać i obserwuj.

A jutro impreza Bola i Fila. Już się nie mogę doczekać.

Miłej nocy.

reklama
Do góry