reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy 2011

u mnie dzis rano prawie ze strachu umarlam bo budzimy sie kolo 8, cala noc przespana! dzicko sie nie obudzilo, juz mialam wizje straszliwe, wchodze a on spi:) przebudzil sie wsciekly, ze ktos mu przeszkadza, nakarmilam i myslalam, ze wstajemy ale widze, ze on robi takie ruchy jak do zasypiania wiec dalam go do lozeczka na probe i od razu zasnal i spi do teraz! 16 godzin:szok:

salcia smialo mozesz zaczac od jablka lub marchewki lub ziemniaka. pozniej np. jablko z marchewka.

nnita oj wrzuc to pelzanie:)ona juz na urodzinach pieknie to robila to teraz juz hoho;)

reklama
nnita- no to ladnie. Gratulacje dla malenkiej takie postepy :) No twoja pelza-rackuje a moja siedi sama :) no powiem że te4żostro gawędzi i zaczepia eeee aaa i sę cieszy jak zareagujemy :) na bongosie sobie pogrywa z psem sie bawi-znaczy on zaczepia ana się cieszy :)
beti to twoj chlopina zaszeleje z tymi ząbkami, a że spal tyle, widocznie tego mu bylo trzeba :) gorzej jak będie sie powtarzać to wtedy trza interweniować-tak myslę :)

Lila załapała mały katar :(

Juhu,
Dziewczęta moje drogie radość przeogromna u nas :) W końcu pojawiły się w bolciowej paszczy ZĘBY!!!! 2 na raz wampirze kły górne :) takie małe kreseczki ale jaka duma!!! :))))

Beti - no to Dawidek pospał :) może wymknął się nocką na imprę a nawet nie słyszeliście ;P już się zaczyna.... ;P
słuszne spostrzeżenia z tym żołądkiem. Wiem, że tak jest i już widzę, że wraca do siebie :)

Dzisiaj zero pawia ani kupy :) tzn kupa zbita jedna :) także ozdrowieliśmy chyba (odpukać). Pił dużo, jadł sporo także jest ok :)))))

oleczka - czytałam tego hipcia - fajna sprawa z tymi kolejnymi etapami :) ale myślałam już przez chwilę, że będziecie do Gorzowa jeździć ;P
Katar może na zęby?

nnita - wieeeeeeeeeelkie postępy i wieeeeelki gratulacje dla Jagodzinki i jej dumnej mamy :)

Marzena - z Majki mała smakoszka rośnie ;) no i samodzielna :))

salcia - pisz częściej - każda z nas chciałaby tylko czytać ;P a z jedzeniem to spróbuj pojedynczo warzywko np marchewkę albo ziemniaczka, potem jabłuszko i potem mieszaj po kilka składników :)

Katoryba Gratulacje:) w końcu się przebiły i Bolikowi będzie lepiej:D

Beti za dobrze Tobie;p oj za dobrze zazdraszczam!!!!

Oleczka ząbki? Sio katar!

Salcia pisz pisz chętnie poczytamy co tam u Was:D

Kordek a co u Was?

Marzena to Ty tak na bogato z jedzeniem:D

Zdrówka chorym! My wychodzimy na prostą chociaż B wstała dzis o 6 i kimneła całe 15 minut przez caly dzień. I po 18 padła. Ciekawe na ile oby do rana.

Caluski!

katoryba gratuluje zabkow!!!! ale zeby kly?! co za zaskoczenie:) fajnie, ze juz wam choroba odpuszcza:)

vii a co tam u was?

madzioszka Beataka toz to taran a nie dziecko:) 15 min?! chyba bym padla po takim dniu:/

wez nic nie mów. jestem wykoczona, teraz kimła godzine i wstała. gdzie ona ma te baterieee?

e: Beti to tyran a nie taran:) spanie dziś nie dla niej...

Ostatnia edycja:
Nie pocieszę jak napiszę że Eli ma podobnie - jeszcze jak brat jest i nie da - to czasem uszczknie z dnia 20 - 30 minut snu... :-)

Bolcio i ty ząbkowy :-) Tylko pogratulować :-) I jak czytam na prostą wychodzicie :-)

Pozdrawiam(Salcia - ja z braku weny ostatnimi czasy też tylko czytam)

My po wizycie u okulisty. Jestem zaskoczona fachową obsługa jak na darmowe porady (jeśli można to tak nazwać bo NFZ swoje zabiera). Czas spędzony w gabinecie ok 15 minutek czas na poczekalni 60 minut ale wizyta świetna.
Dostaliśmy antybiotyk do oczka FLOXAL 5 razy po kropelce przez tydzien i nauczyliśmy sie masażu oczka :)

reklama
Hejo:)

Bolcio gratki! Już wiadomo skąd te kupcie i pawie:) Teraz już szybko pójdzie:) Zaraz będzie Was podgryzał:)

Beti Twój synalek to zachrzania z tymi kiełkami:) A to spanie to po Tobie ma:)

Izuniek wykorzystajcie wyjazd uzdrowiskowy na maxa!

Madzioszka fajnie macie...

Marzenka spoko loko, chyba wszystkie nasze maluchy miały etap piszczałki:) Widzisz gotowanie nie takie straszne!

Nnnita takie postępy cieszą:) Szczególnie ma-ma:) U nas Filcio zaczyna mówić "nie ma", ale tak zlewają mu się jakby te wyrazy:) I nie iwem co mu się stało, ale od swoich urodzin stał się taki bardziej "dorosły", widać to szczególnie w zabawie, robi różne eksperymenty, obserwuje, przekłada, wkłada, wyciąga, chowa, no różności:)

Do góry