reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy 2011

Marzena wyślij swojego z naszymi chłopami na piwo:p niech sobie zapozna naszych będziemy miały na co wspólnie narzekać:D

Emri widzę, że szaleństwo na UZ, jak ja to dobrze znam Ty z całym majdanem wyprawowym a tu akurat tego dziada co potrzeba nie ma. Byłaś u Prałata?

Beti nie kłóć się szkoda nerwów, jak to mój wczoraj powiedział "to nie wiesz, że faceci są jak dzieci?" na co mu odrapałam że wiem i że Becik jest w tej chwili od niego inteligentniejsza;D

Martinni trzymam kciuki za złapanie tego niedźwiedzia i wyciśnięcie z niego cierpliwości:D

Ja się tak zastanawiam skoro od poniedziałku taka produkcja to co będzie dalej:>? do pośmiania się mój lokator zaspał dziś na ostatnie lekcje w roku:D Jemu już koniecznie są potrzebne wakacje:D

reklama
Jejku ile wy tu tego naprodukowałyście od rana:)

Wszystkiego naj dla Bola, niech chłopak rośnie zdrowo:)
Vii-też uważam że kolacja lepsza niż obiad, tylko co by tu gościom podać do jedzenia Macie jakieś pomysły?

Emri zapisałam Hanie do dr Błockiego na 30 czerwca, to w przyszłym tyg więc nie jest źle

No i byłam na zakupach- bluzeczki nie kupiłam:( tylko śliczny brązowy żakiecik w lumpku:)

Wera z kolacją to chyba łatwiej :) jakieś sałatki, może być smażony kurczak (np. udka, albo w całości), malutkie kolorowe kanapki, wędlina (albo malutkie kiełbaski koktajlowe, bo ładnie się prezentują na talerzu;)), pomidorki z cebulą (albo z mozzarellą), jakiś śledź hmm w sumie kto co lubi :) dałabym bardzo różnych rzeczy po trochę. My na obiedzie też tak zrobiliśmy, były schabowe na ostro i klasyczne, kotlety z piersi, smażone udka, mielone, pieczeń do tego ziemniaki, kopytka, kluski śląskie, smażone ziemniaczki, bardzo różne surówki :) wszystkiego po kilka sztuk i wyszło tego bardzo dużo. Po obiedzie tort i wino. Na kolację były 3 sałatki, kiełbaski na ciepło, wędlina, pomidorki hmm nie pamiętam co tam jeszcze :/ no i odgrzałam mięso co z obiadu zostało...

jejku jestem okropna... zamiast iść na spacer poszłam spać, a teraz już mi się nie chce :/

któraś byłaby na tyle odważna ?? uwaga zdjęcie +18 ;) http://www.kciuk.pl/WIELKA-WAGINA-suknia-slubna-dla-odwaznych-a57771/

Ostatnia edycja:
Madzioszka kur** popieprzyły mi się dni...byłam pewna, ze jutro 20:/ By to szlag!

Wera o to nieźle:) Dałabym sobie rękę uciąć, ze będziesz długo czekać, to na NFZ tak szybko?

Paula ocenę mam już wystawioną, tylko wpisu brak. Raz wpadła zrobiła grupie wpisy, a ja teraz sama muszę się zatroszczyć:(

Vii my spaliśmy 3 godz...dopiero wstałam...i to dlatego, ze J nas obudził:)

dziewczyny dzięki za pomysły-na pewno skorzystam!

Paula- byłam w lumpku pod empikiem, generalnie nic ciekawego dziś tam nie było tylko ten żakiecik się trafił i kosztował całe 2 zł:) ale sporo całkiem fajnych ciuchów, także dla dzieciaków jest koło hotelu staromiejskiego- tam gdzie była kafejka internetowa. A jak kiedyś będziesz potrzebować towarzyszki na zakupy to daj znać-ja bardzo chętnie.

Emri- niestety nie na NFZ, dr Błocki w Zielonej przyjmuje tylko prywatnie-70zł wizyta ale Nasz Hanutek to wcześniaczek i wole iść i sprawdzić czy wszystko ok, niż później wyrzucać sobie, że czegoś nie zrobiłam

A teraz lece do kuchni gotować zupkę szczawiową

aaa i jeszcze jedno:macie jakiś dobry sposób na ciemieniuche?

Ostatnia edycja:
reklama
Wera a już myślałam, że za friko się udało. Prywatnie to normalny termin. Na ciemieniuchę polecam Olejuszkę to jest firmy Skarb Matki, u nas za pierwszym użyciem się pozbylismy. Zwykłą oliwką też można, posmaruj przed kąpielą jakies 2-3 h, potem umyj włoski i wyczesz.

Do góry