reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy 2011

reklama
Doby!
Jeny do czego to doszło, żeby wywoływać do tablicy:)

Jakoś nie mam weny na komputer, nawet jak osiądę to chwila i wyłączam. Jak postanowicie mnie wywalić zrozumiem ;p
U nas? hmm
Cały tydzień siedziałam w domu miałam urlop. Zajmowałam się B. bp W wyjechał na cały tydzień na szkolenia ale dziś wraca:) Betka anioł grzeczna czasem coś powie słodycz sama odzwyczaiłam się od siedzenia z nią. Ale ten tydzień zleciał nie wiem kiedy nie zdążyłam poodwiedzać wszystkich których chciałam. No ale dobę i to:) Tak to młoda ma katar i wczoraj miała mega biegunkę ale dziś wygląda ok jedna rzadka kupa się zdarzyła.
Obstawiam zębole bo co innego?

Chodzącym gratuluję:) Będzie teraz etap biegu za malcem;p;p

Elusi życzę szybkiego rozwiązania:)

Pozostałym buziaczki.

ejjj co tak tu pusto????

Izuś - oby młodej nic nie było, teraz wiadomo - może być "wszystko" - zdrówka!!!

co u nas?ja żyję w jakimś niedoczasie, na wszystko go brak, a jeszcze chcę tysiąc srok za ogon!
jeszcze z chłopem mym się posprztykałam i chodzę jak bomba zegarowa...wyjeżdża sobie, ja wiem, że musi - ale nerw mnie bierze, bo teraz naprawdę u mnie jakiś kryzys macierzyński;/

martini tule!idz do swojego męzula i daj mu buziaka na zgode!

izuniek u nas tez goraczki w nocy zębowe :( paszcze spuchnieta bidy z tymi zębami

elusl ja córke 2 tyg równo przeterminowałam ;) za to syn co do dnia skrupulatnie wyszedł ;)

marttini-znam ból wyjazdów mężucha:) cóż powiem tylko tyle napewno będzie ich więcej i musisz uzbroić się w duże pokłady cierpliwości:) pozytywn fluidy przesyłam;)

wrócliliśmy z bardzo intensywnego weekendu-powiem tak uczymy się chodzić:)

pozdrawiam i miłego wieczorku życzę:)

reklama
hej,

czytam, czytam ale cos z odpisywaniem ciężko :D trzeba się jakoś ogranąć:)

my po weekendzie we Wrocławiu ). Mały coś znowu kaszle, ciekawe czy dotrwa w przedszkolu do piątku :D nocki średnie bo coś popłakuje, jęczy,marudzi no ale wszytskie trójki wyszł w połowie więc moze to od tego. W ostatnioch tygodniach F. jadł po 3-4 lyzeczki posilkow a teraz-buźka mu sie nei zamyka ciagle am i am, je po 3 obiady dziennie-jakas masakra :D nie nadazamy go karmic :)

życze milego dnia-mimo okropnej i dołującej pogody.

Ostatnia edycja:
Do góry