• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy 2013

Skorupka...zmiana władzy rodzicielskiej, sprawa o zmiane alimentacji z ojca na matke i tyle... Syn R u nas już na stałe mieszka... od pon idzie tu do szkoły... oj dużo się zmieniło...

reklama
helo !

mysiak ale numer :szok: a mlody jak nastawiony do takiej zmiany ?

zapowiada sie piekna pogoda :-)
Cortinka w szkole, Cortin spi a ja sie delektuje sniadaniem :-)

kiedy takie ciepelko na stale bedzie ? marze o zrzuceniu kurtki ;-)

Cortina długo by opowiadac...ale nie tu.. :) poki co młody pogodzony, nie miał innego wyjścia.... czeka nas teraz tyle kosztów ze płakać nam się chce... ale trzeba dac rade:)

hej !

wczoraj mialam sie odemldowac ale o 22 prasowac skonczylam i padlam ;-)
co tu tak cicho ?
pewnie spacerkujecie :-)
my dzis wiekszosc dnia na dworze spedzilismy, swietna pogoda, dzieci do domu nie chca wracac :-)

czy wie ktoras z was moze gdzie w zg mozna kupic piasek do piaskownicy ???
w marko mieli zima ale kto wtedy o piaskownicy myslal :-p

Cortina o tak.. pogoda cudowna... a ja poki co w większości siedze w domu i ogarniam Wojtka rzeczy, robie czystke u Aski, dziś reklamowka zabaqwek idzie do kosza zanim wroci do domq z przedszkola. przekładam, układam, kupuje, wyrzucam... masakra naprawdę...

Teraz czekam az dupiniu mój malutki się obudzi i ide z nim na spacer i po Aske... przewietrzymy się :)

a w niedziele jak córunia moja będzie zdrowa to sama osobiście zabieram ją do kina... dupiniu odcyckowany, może zostacz tatusie i starszym bratem :)

ale dzis cudownie :tak:

Cortin wstanie i lecimy kaczki nakarmic :-)

Mysiak a twoj chlopaczek sam sie odstawil czy ty mu pomoglas ?

ja jeszcze karmie wieczorem i w nocy, czasem na pierwsze sniadanie na spiocha tez zje mleko ;-)

Cortina... dawałam piers rano na dzień dobry i w międzyczasie na popitke(zamiast sokow, wody) zaczał mnie gryzc rano w dzień odwracał głowe... ewidentnie nie chciał piersi... ale jak chowałam to krzyczał AM... wiec znow wyciągałam a ten znow krzyk, odwracanie głowy ...az wkoncu ugryzł mnie do krwi...

My dziś dużo łaziliśmy:) młody czuł wiatr we włosach... wczoraj i dziś już bez czapeczki jeździł :)

hello
co tam u was ?
u nas maraton chorobsk.... najpierw S. potem L., znow S., ja i znow L....ale na szczescie juz z tego wychodzimy uffff.... pewnie sie zarazalismy pokolei ;)

My niedawno eksmitowalismy małą do swojego lozeczka do swojego pokoiku i w koncu mam miejsce w lozku, alleluja :-)

reklama
cortina a w których byłaś żłobkach?
hej :) zagladnelam z ciekawosci a tu prosze znowu sie dziewczyny odzywaja :)
ja to bym wolała uniknąć żłobka...ciągle słyszę o dzieciach które strasznie chorują przez żłobki..wolałabym nianię, ale gdzie znajdę taką, która zajmie się dzieckiem dobrze i w dodatku nie weźmie za to całej mojej pensji :(

moi znajomi maja ponoc jakies 2 sprawdzone i ponoc bardzo fajne nianie jakby co ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry