reklama

Mamy 2013

reklama
anuluś 1 listopada miałaś 1 dzien @ czyli tydzien konczy ci się w srode (7dni)8 listopad to 1 tydzien.0dni
14 listopad to 1 tydz i 6d, 15 listopad to 2 tydz
Każdy pełny tydzien zaczyna ci sie w czwartek.. tak jak pierwszy dzien @
Czyli dzis masz dokładnie 6tyg 0d

Dzięki kochana że wytłumaczyłaś:)!!!aż wstyd mi ale właśnie ja źle liczyłam bo wg mnie 8 listopada miałabym 1tydz 1 dzień dlatego mi nie wychodziło.:(sierota ze mnie.
Jeszcze raz dziękuje:):*:*

Hej :)

Laski powiedzcie mi jakie są rozmiary kołderek dla dzieci :/ mam poszewki 120 x80 a na allegro większość kolderek jest 90x120 i zgłupiałam totalnie... mój syn do tej pory funkcjonował bez większych przykryć ale teraz już muszę go okrywać.

Droga z Kisielina na pomorskie zrobiła się płynna jak masło :/ dziś siedzieliśmy w domu.
Pewnie teraz każda szaleje przed świętami :p ja już mięso naszykowałam miesiąc temu, ryby też juz podszykowane. teraz to sprzątam... ale jak zauważyły dziewczyny z forum majowego ja ciągle sprzątam.

Buziam :*

Hello !

Aniu zaloz suwak z data porodu i on ci bedzie odliczal :-) kiedy nastepna wizyte masz ??? moze sie spotkamy w poczekalni hihi ;-)

Mysiochomis sa dwa rozmiary poscieli
120x90
135x100

ja jestem fanka tej drugiej rozmiarowki poniewaz producenci poscieli Feretti, Ceba baby, Amy i inni znani robia wlasnie w rozmiarze nr 2, przy Mai nacielam sie na ta 120x90 a pozniej nie moglam kupic ladnej poscieliki , te co mi sie podbaly byly za wielkie wiec kupilam nowe wypelnienie :-p

Smutna jak rodzisz w marcu to ja osobiscie uwazam ze posciel jest zbedna, ja na luty nie planuje poscieli w lozeczku bedzie materac, klin, rozek i kocyk mam jeden cienki jeden gruby akrylowy :-)
Noworodek jest tak maly ze pod posciela ciezko go znalesc ;-) coprawda kupilam posciel ale nie zamierzam jej uzywac na poczatku, moze na jesien ;-)

Mysiak jak tam samopoczucie ???

mnie tam swieta "omina" bo raz ze za wiele nie posprzatam bo mamusia mi nie daje ;-) zjesc tez nie zjem bo jestem na diecie watrobowej a wilgilijne dania do niej nie pasuja, wiec za duzo nie robimy na swieta ;-)
na jakies zakupy spozywcze skocze pod koniec tygodnia i tyle ;-)
poki co zyje jaselkami corci :-)
aaaa musze sobie kupic jakis prezent od Mikolaja bo maz kazali hihih ;-)

ide jesc !!! milej niedzieli :-)

a heloł kobietki

Cortina a dziękuje, czasem gardło szczypie, czasem kaszel zmeczy, ale jest duzo lepiej... mdłosci sa, doszedł bol głowy i zgaga... ale coz.. dam rade, zostało troszke ponad 5 miechów hihiih

Zrobiłam przegląd chłopięcych ciuszków... w sumie muszę dokupić tych najmniejszych od 0do3 miesięcy, od 3miesiecy do 6 mam prawie wszystko (zostanie kupienie cieplejszych rzeczy jak spodnie, kombinezon an jesień i jakieś bluzeczki tak 2-3szt) także wiem za czym już się rozglądac jak się płec dzidaska potwierdzi.

Mysiochomis
my an wigilie do mamy idziemy wiec ja nic nie robie, jedynie muszę zadbac o obiad na nastepne dni. ze sprzataniem ejstemw czarnej d..ie. Planuje w tyg posprzatac do konca kuchnie a moj chłop pomoze mi przy porzadkach pokojowych typu mycie okien i posprzatanie swojego "burdelu" hyhyhy
Co do pościeli ja mam cieniutką kołderke taką 90/120, miałam grubszą i większą, ale moje dziecko się pod nią topiło z goraca. do tego zakłądałam zawsze spiworek(taki an szelkach do spania) by się dziecie nie rozkopywało.

JA po rozmowach z moim R stwierdziłam ze jednak chyba skrócimy naszej Asi łóżko, zeby wstawic do pokoju łózeczko.... brakuje mi 12cm zeby zwykłe łózeczko zmieścic, a Aski łóżko ma 195cm długosci... bedzie akurat jak sie jej łóżko skróci :) Myslałam zeby kupić takie 90/40cm ale stwierdziłąm ze szkoda kasy, bo dziecku starczy na 6-9 meichó i bedzie trzeba nowe i tak kupic...

aaa wlasnie wczoraj przestawialismy nasz pokoj zeby zrobic kacik synkowi :-)
jutro musze posprzatac w szafie, dokupic przewijak wolnostojacy, lampke do kontaktu i bobus moj bedzie mial swoj kacik :-)
gniazdo trzeba zaczac szykowac hihi ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry