a heloł kobietki
Cortina a dziękuje, czasem gardło szczypie, czasem kaszel zmeczy, ale jest duzo lepiej... mdłosci sa, doszedł bol głowy i zgaga... ale coz.. dam rade, zostało troszke ponad 5 miechów hihiih
Zrobiłam przegląd chłopięcych ciuszków... w sumie muszę dokupić tych najmniejszych od 0do3 miesięcy, od 3miesiecy do 6 mam prawie wszystko (zostanie kupienie cieplejszych rzeczy jak spodnie, kombinezon an jesień i jakieś bluzeczki tak 2-3szt) także wiem za czym już się rozglądac jak się płec dzidaska potwierdzi.
Mysiochomis my an wigilie do mamy idziemy wiec ja nic nie robie, jedynie muszę zadbac o obiad na nastepne dni. ze sprzataniem ejstemw czarnej d..ie. Planuje w tyg posprzatac do konca kuchnie a moj chłop pomoze mi przy porzadkach pokojowych typu mycie okien i posprzatanie swojego "burdelu" hyhyhy
Co do pościeli ja mam cieniutką kołderke taką 90/120, miałam grubszą i większą, ale moje dziecko się pod nią topiło z goraca. do tego zakłądałam zawsze spiworek(taki an szelkach do spania) by się dziecie nie rozkopywało.
JA po rozmowach z moim R stwierdziłam ze jednak chyba skrócimy naszej Asi łóżko, zeby wstawic do pokoju łózeczko.... brakuje mi 12cm zeby zwykłe łózeczko zmieścic, a Aski łóżko ma 195cm długosci... bedzie akurat jak sie jej łóżko skróci

Myslałam zeby kupić takie 90/40cm ale stwierdziłąm ze szkoda kasy, bo dziecku starczy na 6-9 meichó i bedzie trzeba nowe i tak kupic...