smutna1986
Zaciekawiona BB
jakoś leci
zakładanie skarpetek powoli staje się problemem, jeszcze troche a mąż będzie musiał mi kozaki zakładać 
prezenty pokupowane :-), przebranie na sylwestra w stylu lat 20 prawie skompletowane, zaczynam wielkie pakowanie, bo w sobote wyjazd do domu rodzinnego na 2 tygodnie, mam nadzieję tylko, że mama nie da mi popalić za bardzo "dobrymi" radami
prezenty pokupowane :-), przebranie na sylwestra w stylu lat 20 prawie skompletowane, zaczynam wielkie pakowanie, bo w sobote wyjazd do domu rodzinnego na 2 tygodnie, mam nadzieję tylko, że mama nie da mi popalić za bardzo "dobrymi" radami
wiecie co ... ja zawsze zwracam uwage na babki w ciazy czy z malym dzieckiem, przepuszczam w kolejce czy ustepuje miejsca. Jest to wyjatkowy stan nie kazda ciazowka czuje sie ok a na zakupy chodzic trzeba, w sklepach sa kasy dla ciezarnych tylko powiedzcie mi jak one dzialaja ? w Carefurze jest taka kasa wiecznie w niej pelno mlodziezy i starszych ludzi a jak juz sie trafi baba w ciazy staje grzecznie i ani kasjerka jej "nie widzi" ani ludzie stajacy w kolejce, w tej kolejce staje sie i krzyczy ze jest sie w ciazy ?
babka im zwrocila uwage ! a oni na nia
MA SA KRAAAAAAA !