reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy 2013

czesc ;-) ja dzis spalalam swiateczne kalorie, pogoda byla piekna to poszlismy na spacerek rodzinny :-) jeszcze troche i z woziem bedziemy biegac, mowie to do meza a ten do mnie trzeba bylo wziasc wozek na spacer przeciez stoi w domu ;-) dowcipny :-p

wiosna dzis normalnie pachnialo !
juz sie nie moge doczekac marca, dluzszych dni, zielonej trawki, spiewajacych ptaszkow i pierwszych zonkili, krokosow :-)

nie obiadlam sie na swieta w sumie, jedyne co mi wchoi to makowiec, maly gniecie zoladek i mam ograniczony spust ;-)

w czwartek wizyta u lekarza ciekawe co u mojego synusia slychac :-)

Mysiochomis co ile w 8-9 mies. mialas wizyty u doktora S ? :sorry:

reklama
Cortina jejku zabiłaś mnie pytaniem :O zdążyłam chyba tylko raz pójść po 3 tygodniach do niego potem już mi powiedział że nie ma sensu żebym przychodziła bo nie donosze się do 40 tygodnia... kazał się tylko zarejestrować na wszelki wypadek :p termin wizyty ostatniej u niego zbiegł się z porodem :p odwoływałam wizytę z łóżka w szpitalu :p wiem że dziewczynom udawało się z dwa razy tak być chyba że coś się nie rozkręcała imprezka :p Pamiętam że byłam zdziwiona że w zaawansowanych tygodniach kazał mi przysc za 5 tygodni dopiero :p

Heloł

Obzarłama ie jak prosiak a wcale duzo nie zjadłam... Zgaga mnie meczyła i wczoraj i dzis....

Ja nie przepadam za Świetami...wiec cieszę się, ze już niedługo ich koniec :)

Hej laleczki :-)

Mysiochomis starzejesz sie, pamiec juz nie ta :-p uff juz myslalam ze karze przychodzi cos 2 tyg. moja kolezanke tak prywatny naciagal i za kazdym razem kasowal ;-) wizyta plus jeszcze ktg mial w gabinecie to za ktg kilku minutowe 50 zl sobie spiewal :eek: coprawda to nie bylo w ZG ale tez male miasto a ciagnal kapuste ;-)

Mysiak
zgaga to moja przyjaciolka, nawet w nocy potrafi mnie obudzic :crazy:

Uroki ciąży ;-)

Wczoraj byłam u dr synek wazy 2100g corcia na tym etapie miała 2900g, dr twierdzi ze Aleksander wielki to nie będzie ;-) brzuch mam wg lekarza mały jak na ten tc ale nie zauważył nic niepokojącego :-) przy Mai wymiarowo miałam podobny a ona ważyła 3400g więc spora laseczka była ;-)

Pogoda piękna trzeba dziecko na spacer wyprowadzić :-D

reklama
i po świętach, Mała wierci się jak szalona, chyba jej jedzonko smakowało :)

ja siedze jeszcze tydzień u mamy, więc badania krwi i moczu muszę zrobić w innym mieście, bo zaraz po przyjeżdzie ide na wizyte i wczoraj sie dowiedziałam, że muszę za nie zapłacić, bo nie uznają mi tu skierowania z ZG :/ niby nie dużo za to wyjdzie, ale wkurza sam fakt

Do góry