reklama

Mamy 2014

Konwalianka- o jeju strasznie współczuję , całuski dla Twojej pociechy i zdrówka życzę dużo , może warto by było jednak się zgłosić na pogotowie taka gorączka to nie żarty.
Dzięki za miłe słowa:)

reklama
dzięki dziewczyny.. Tymek nadal sie oczyszcza i nadal ma wypryski, ale już ich mniej..po gorączce, po 24h gorączka odeszła, ale nowych zębów jeszcze brak.. ech..

Klaudia, jak tam?
Kobietka, Tola, mary - hop hop..

Coś nam produkcja spadła trzeba nad tym popracować ,ale wątek na pewno się rozkręci z czasem :tak:
u mnie nic nowego nie za bardzo jest o czym pisać , acha mam już grupę inwalidzką i szukam pracy z nowym zapałem byłam dziś na mieście ,ale żadnych ofert siedzę w necie i szukam.

Pozdrawiam wszystkie dziewczynki

Witajcie
Chciałabym do was się przyłączyć :-)
Jestem już mamą i po dłuższym czasie ustaliliśmy razem z mężem że z początkiem lata 2013 będziemy chcieli zacząć starać się o rodzeństwo dla naszego syna.Jeżeli długo czekać nie mielbyśmy to bobas powinień urodzić się na 2014 rok i dlatego do was zajrzałam:)To już postanowione,nie ma na co dłużej czekać więc mam nadzieję że wszystko pójdzie zgodnie z planem:)

Pozdrawiam was!

Agnieszka - witaj rozgość się u nas cieszę się ,że chcesz do nas dołączyć im nas więcej tym fajniej będzie :)
ja staram się dopiero w maju 2013 poczekamy sobie razem :-)

Agnieszka - witaj rozgość się u nas cieszę się ,że chcesz do nas dołączyć im nas więcej tym fajniej będzie :)
ja staram się dopiero w maju 2013 poczekamy sobie razem :-)
Kobietka dzięki:)
Ty w maju a ja planuje star w czerwcu,wszystko zależy od tego jak przypadnie @
Mam nadzieję że właśnie tak będzie bo czas leci i mąż mi się starzeje :-D

Miłego dnia:)

Dzien dobry babeczki!

Nie bylo mnie, bo humor do d***... :sad: Walczymy dalej, nie ma co.

Tola - pewnie, ze zagladaj! :tak:

Konwalianka - mam nadzieje, ze zabki szybko wyjda! Bidulek, omeczy sie...

Kobietka - jak tam u Ciebie? ;-)

Klaudia - jak samopoczucie?

Agnieszko - to blisko nasze staranka przypadają może być jeszcze tak ,że razem zajdziemy :-)
mój M też mówi ,że już się starzeje ma 27 lat i bardzo pragnie dziecka tak jak i ja ,ale u mnie to dłuższa historia , pochorowałam się i czekam na zielone światełko ,ale tak mnie korci żeby wcześniej zacząć staranka ,że szok ,no ,ale cóż jak trzeba czekać to trzeba.Nie wiem jak będzie w tym cyklu bo mi M usiłował dzidzię zobaczymy czy mu wyszło coś z tego.
Mary - trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Kobietka u nas nie ma nic na siłę.Druga ciąża będzie zdecydowanie zaplanowana i nie wstydzę się tego wcale.Alan to tak zwana wpadka i dziękuję Bogu że mi go dał.Każdy ma swój plan na życie i według niego próbuje żyć i tak jest właśnie w naszym przypadku.Z drugiej strony myślę że dłużej niż do przyszłego lata nie będziemy czekać,czas leci,mąż będzie miał w maju 33 lata więc dzwonek dzwoni a mi gdyby udało się na 2014 rok stuknie 28 lat.Jak dla mnie super bo nie za wcześnie i nie za późno.
Mam nadzieję że każdej z nas uda się osiągnąc swój wypragniony cel prędzej czy później :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry