reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kiedyś niewielu ekspertów wierzyło, że małe dzieci mogą doświadczać depresji lub lęku. latach 90. stało się jasne, że depresji i lęku mogą doświadczać nawet trzylatki. Jednak u wielu dzieci objawy depresji objawiają się w pozornie niepowiązany sposób, na przykład agresją, zaburzeniami odżywania lub nadpobudliwością. Zapraszam cię na bezpłatny live. 2. marca o 15:30 Wpadaj na YT albo oglądaj na FB

reklama

Mamy Cycusiowe :)

Joaska

Lipcowe mamy '05
Miasto
Stalowa Wola
e_mama pisze:
Wiki_28 pisze:
a jak myślicie tą dynię to dawać też jutro czy nie?

Ja bym na Twoim miejscu zaczęła od jednoskładnikowych dań i to takich lżejszych, właśnie jak pisała Joasia, może marchewka na początek albo jabłko. Ja dam ziemniaka, jak już się młoda trochę zahartuje :)

zgadzam sie, zacznij od jednoskladnikowych, w razie czego bedziesz wiedziala co mu nie sluzy.......ja dlam marchewke z jablkiem bo jabluszko samo dobrze przyjal!!

reklama

e_mama

Lipcowe mamy '05 '09
aha jeszcze jedno pytanie odnośnie pory wprowadzania nowego jedzonka, chyba nie mam co szaleć dzisiaj na noc prawda?
Lepiej poczekam do jutra i dam jej rano ?

Joaska

Lipcowe mamy '05
Miasto
Stalowa Wola
e_mama pisze:
aha jeszcze jedno pytanie odnośnie pory wprowadzania nowego jedzonka, chyba nie mam co szaleć dzisiaj na noc prawda?
Lepiej poczekam do jutra i dam jej rano ?
bedziesz miala caly dzien na obserwacje jakby co, nie ma cie co meczyc w nocy!!!!!

o te nowe rzeczy to tak kolo polodnia chyba?????tak pisala Martusia, ze jakos tak podaje

kolorowa_kredka

Fan(ka)
e_mama pisze:
No właśnie, a czy nie powinnyśmy skonsultować z lekarzem wprowadzenia nowych posiłków?
Tak jakoś mi teraz przyszło do głowy...

z tymi lekarzami.....chybaże na jakoiegoś konkretnego się trafiło, nasz wspaniała powiedziała jak kiedyś byliśmy jak tymik miał 3 i pół miesiąca żeby dawać mu już soczki a po kilku tygodniach jak bylismy znwou to pytam czy cośdawać a ta głupia że jeszcze absolutnie nie ! dopiero jak skończy 6 miesięcy i masz tu słuchaj lekrzy !

kolorowa_kredka

Fan(ka)
witam na cycusiowych !!! no i witam szczególnie naszą kochaną ekspert :D iwon :)
chyba oszalałyście ! tyle produkcji nie dość co główny to jeszcze tuuuu ale dobrze dobrze cieszę się że asia otworzyła go oficjalnie ;)

my coś innego prócz mleczka i herbatki wprowadziliśmy w pierwszy dzień świą a był to soczek jabłkowy i tymul pił go jakoś tak dziwacznie ;) na szczęście dobrze zareagował, a boję się z wprowadzaniem nowości bo z niego jeden wielki mały alergik, ale mam nadzieję że minie :)

kolorowa_kredka

Fan(ka)
Joaska pisze:
kredziu wutamy w nowym watku!!!
:)
właśnie wyczytałam w zaległościach na głównym że asiu chciałaś podawać kubie mlesio z kleikiem kukurydzianym....u nas też czeka od dawna i chyba dziś na wieczór dam tymuli, bo wczoraj biedak pił mleko i pił i ulewał tak jakby miał brzusio pełny a nienajedzony... ??? sama nie wiem ale mam odciągniętą setkę wiec po kąpanku dostanie.....chyba ;)

Joaska

Lipcowe mamy '05
Miasto
Stalowa Wola
wiecie co, ja tak sobie pomyslalam, ze na razie to bede dawala Kubie na drugie sniadanie tak kolo polodnia  owoc albo jakis przecier a na podwieczorek tak kolo 16 soczek!!!!tylko nie wiem ile tego soczku ale chyba zrobie tak jak z innymi nowosciami.....powolutku!

reklama

Joaska

Lipcowe mamy '05
Miasto
Stalowa Wola
kredziu z tym kleikiem to chyba dobry pomysl, ale jakos niezastosowalam go chyba z lenistwa...nie chce mi sie poprostu odciagac pokarmu, za bardzo tez nie mam kiedy!!!! ale musze zastosowac chociaz raz zeby zobaczyc czy Maly bedzie lepiej spal!!!!

Do góry