marcysiaa83
Fanka BB :)
olcistrzelce kilka dni temu czytałam program tych targów, Fajnie się zapowiada. JA byłam tydzień temu dwie godzinki na : Dzień życzliwości dla kobiet w ciąży: bezpłatne badania dla ciężarnych w Pałacu Prymasowskim! - MjakMama24.pl
szkrabek widziałam zdj Twojego brzuszka. Jest super! I Ty taka zgrabniutka kobieta. Ja to raczej mamuśka-słonica

szkrabek widziałam zdj Twojego brzuszka. Jest super! I Ty taka zgrabniutka kobieta. Ja to raczej mamuśka-słonica

to mi poprawiłaś humor :-) dzięki, ale zdjęcia tez potrafią zatuszować parę mankamentów ;-) aż tak zgrabniutka to ja nie jestem, uwierz mi sadełko na boczkach i brzuchu się znajdzie tzw. oponka
Mąż mi pół drogi gadał, żebym ograniczyła jedzenie. Lekarz, który robił usg też dodał swoje trzy grosze. Źle mi się zrobiło. I wściekłość mnie ogarnęła niesamowita. W ciągu dnia naprawdę nie jem jakoś specjalnie dużo. Śniadanie, około poudnia porcja owoców, póżniej jakaś przekąska no i kolacja. Tylko te kolacje mnie gubią. Bo to takie kolacje-obiady. Mąż wraca z pracy ok 20 i wtedy jemy razem taki mega późny obiad
Ale koniec kropka. Ja sobie będę gotwała obiad w południe a on niech odgrzewa jak wróci! NO, to się wyżaliłam
.