Ojoj Kochane, Ja wiem doskonale, że trądzik jest głównie przez hormony. Ja problemów z trądzikiem nie miałam absolutnie nigdy a teraz to jest makabra. Wiem też, że dzieje się tak bo jem wszystko z czekoladą - nawet obiad (zdarzyło mi się polać czekoladą kalafior i tak mi smakowało, że szok)
szkrabek limonka myślę, że wyszukiwanie informacji w internecie jest dużo bardziej szkodliwe dla dziecka niż ewentualne "uchybienia". O ile kobieta nie pali w ciąży papierosów, nie pije alkoholu czy nie bierze narkotyków o tyle może się mniej zamartwiać o to, czy wszystko z dzidzi w porządku. : ) Nie powinno się też przegrzewać malucha zwłaszcza na etapie w którym jesteśmy (np zbyt dużym wysiłkiem fizycznym. sauną, zbyt ciepłą kąpielą, trzymaniem laptopa na udach lub brzuchu)

Tyle, reszta niech sama się dzieje !

Uwierzcie, będą zdrowe, jak najwięcej odpoczywać, spacerować czy pływać i zdrowo jeść
Piotrusiowa i ginka ma rację!

Na babyboom opisy tydzień po tygodniu są nawet fajne. Raczej niestresujące

Jak już to te polecam !

Ja jestem szefem sama dla siebie aktualnie, przestałam wykonywać prace na zamówienie jak sie tylko o ciąży dowiedziałam by wyeliminować stres. Teraz robię tylko prace na sprzedaż
Kassia181 ja w dwóch pierwszych tak miałam, dzisiaj tylko jak mój warknął tak gwałtownie, że się przestraszyłam najpierw poszłam płakać a później tak za nim chodziłam i gderałam, że zaczął przede mną uciekać!
Witamy nowe dziewczyny! Zagrzejcie tu miejsca!