kulkaPrzytulka
Fanka BB :)
Domi_Polka dużo się mówi o tym, że to problem jeśli się ma za wysokie ciśnienie, a na niskie, to nie wiem. .. a masz możliwość skontaktowania się ze swoim ginekologiem? Dzisiaj jak się czujesz?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
. Tak więc ja się szczerze zastanawiam nad tą druga opcją, czyli bankiem ogólnodostępnym.
. Druga sprawa, że jak mierzysz ciśnienie w spoczynku to musi być niższe niż w trakcie normalnego funkcjonowania w dzień. Ale wspomnij o tym lekarzowi na wizycie, albo nawet do lekarza pierwszego kontaktu się przejdź, bo tam się od ręki dostaniesz. Choć mówi się, że lepiej jak jest niższe niż za wysokie
. No i w ciąży ogólnie może ciśnienie się obniżać, niestety. Następnym razem po prostu połóż się spać, nie pij żadnego wina kawy, nie bierz nic przeciwbólowego jeśli nie musisz. I leż w ciszy i spokoju. A jak musisz wstać to jak po znieczuleniu - powoli się pionizuj :-).Mnie nie stać na bankowanie krwi pępowinowej na własny użytek. I nie podoba mi się ton w większości propagandowych artykułów z tytułami "Świadoma matka wie" i takie tam. Znaczy, że ja, czy inne niemajętne mamy nie są świadome? Lub świadomie bimbają sobie z tego tematu? Grrrr... Ale cóż, zawsze można oddać całkowicie za darmo krew pępowinową do banku ogólnodostępnego - może komuś innemu uratować życie w razie potrzeby. Kiedy interesowałam się tematem przy starszym synu wyczytałam, że gdyby nieszczęśliwie była taka potrzeba dla dziecka, to jest ono traktowane w banku ogólnodostępnym priorytetowo i co do swojej krwi i co do krwi innych. O ile pierwsza sytuacja jest dla mnie logiczna, tak co do drugiej ile w tym prawdy - nie wiem. Tak więc ja się szczerze zastanawiam nad tą druga opcją, czyli bankiem ogólnodostępnym.
dzag82 orientowałam się czy w Krakowie można oddać do banku ogólnodostępnego i niestety nie (a szkoda, bo też chciałam..). Tylko Warszawka wchodzi w grę.

i będę miała dziewuszke
liczyłam po cichu na chłopca ale z dziewuszki tez się ciesze ważne ze zdrowa jest
Maja zadowolona ze będzie milala siostrzyczke wiec jest super:-) ale mala nie chciała nozek rozsunąć ale wkoncu po kilku probach rozsunela troszkę i było widać powiedziała ze nie widać jąderek ani siusiaczka wiec dziewczynka:-) jestem szczesliwa ze widziałam swoja Sophie czyli Zosia po mojej mamusi
mam zdjecie na którym się do mnie uśmiecha jest przecudne :-) ale krecaca z niej osobka z początku to wogole nie mogl jej zmierzyć ani serduszka zbadac bo tak się kkrecila:-) pozdrawiam was miłego dzionka:-)