Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja byłam raczej z tych cichych, ale podobno niektórym krzyki pomagają w bólu, więc wszystko zależy :-)
po prostu nie nastawiajcie się laski na nic - ani na dobre ani na złe, a tym bardziej nie na masakrę 
Maja się przestraszyla ja mowie ze nic się nie stało a ona wybiega z łazienki i krzyczy tato tausiu mamusia się przewrocila na wanne wiesz a mój maz od razu strach w oczach i sto pytan ale na szczęście nic się nie stało. Miala tez taka sytuacje w pl jak teraz bylam u babci na wsi wychodziłam z domu i swiatlo się nie zapalilo i upadlam ze schodow takie male 3byly a o jednym zapomniałam i od razu rece do przodu żeby nie na brzuch i obilam sobie dłonie bo na nie upadlam i uda naciagnelam ale to nic waze ze wszystko ok. Nie wiem z Maja jak bylam w ciąży to nawet razu sie nie potknelam a tu proszę. Dobra dziewuszki lece się szykować bo dziś dzień po za domem planuje poki pogoda ladna lece do koleżanki i na plac zabaw.Milego dnia wam zycze pozdrawiam;-);-)

W ciąży podobno rozluźniają się wiązadła i stawy i jesteśmy bardziej niezdarne i narażone na upadki, upuszczanie rzeczy etc.
Dobrze, że nikomu nic się nie stało. Musimy na siebie uważać.
i jak tak niechcący zgniotę malucha to aż mi w pięty idzie, a i maluch się buntuje, bo mi zawsze coś wsadzi albo zaczyna się kręcić i wiercić, aż mnie czasem prawie boli. Ciekawe co będzie jak podrośnie