Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

) tylko w przypadku wózka i nosidełka do auta zabierał głos, bo powiedziałam mu, że ja pewnie wybiorę coś designerskiego i mało praktycznego, bo szaleją mi hormony. Chodził po sklepach, rozmawiał ze znajomymi (czasami rozmowy przechodziły na temat rozstępów, problemów z laktacją i z lekkim przerażeniem patrzyłam się w jego stronę), ale wybrał, zamówił, kupił i złożył. Dlatego może postarajcie się zaangażować swoich mężczyzn do tych dużych i kosztownych zakupów?
} bo mam wolna reke i jak sobie zamarzyłam tak sobie kupie a jak cos mu pokazuje to mowi ze ok i jak mi się podoba to zebym kupila
ostatnio to usiadłam i plakalam w nocy jak on może tak chrapac ze ja chce spac i czemu nie moge zasnąć
rano sama się z tego smialam
a nic nie pomaga memu mezowi na te chrapanie nawet jak go trace to się przelozy ale w każdej pozycji chrapie kiedyś mi to nie przeszkadzalo az tak a teraz az mnie nosi
ale ponarzekałam 

i będę zamawiac lozeczko i komode bo trzeba to wszystko poprać i poprasować wiec mam zajęty caly tydzień a w piątek jeszcze polozna mam:-) Dobra to tyle wygadałam się może zaczne normalnie sypiac
miłego dnia pozdrawiam

a mi udało się spać od .. myślę 1 do 5:50