Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie się wtedy skraca szyjka. Te stawianie brzucha to skurcze takie ćwiczenia macicy. Moja za często ćwiczy :/ w pierwszej ciąży byłam z tego powodu na relanium doustnym. Ogólnie to ręce już mi opadają...nie chce iść do szpitala... Ale obawiam że tym to się skonczy....Fenoterol dożylnie i będę czekać do sylwestra :-\ wybaczcie ale dziś mam dzień mega pesymistyczny :-(
Cześć Dziewczyny,
Ja tylko w telegraficznym skrócie. W pt. miałam wizytę, szyjka dluga i dobrze trzyma.
Niestety przespane noce mi się skończyły, w dniu w którym pochwalilam się, że dobrze sypiam :-( W nocy śpię ok. 3-4 godzin:-(
Zaczyna mi się gniazdowanie. Siedzę i ryczę, że dopiero w przyszły weekend będzie malowanie, bo już nie mam gdzie sprzątać (aż sama nie wierzę, że to piszę).
@ Piguła - Relanium?!
@ Quchasia, musisz być dobrej myśli, przecież wszystko będzie dobrze:-)
I okazało się, że najbliższy Wedel to ten w którym mielismy z mężem naszą pierwszą randkę :-) Było bosko.
widzę, że masz żywe srebro w domu
Nic jej nie będzie, najwyżej przez chwilę mały ból brzucha - zaparz miętę w tedy i będzie dobrze :-)
), ale nie wyobrażam sobie bym sama po niego jechała... teraz to już nawet po nic sama jechać nie mogę - jak mówiłam mam zakaz na prowadzenie samochodu.
bardzo dziwna praktyka - taki dzienniczek z pomiarami z jakiegoś czasu powinien przestudiować i na tej podtawie dobrać leki... ale cóż... z lekarzami się raczej nie dykutuje - ale ja też bym się bała brać tych leków 
Twoje gnizadowanie to takie mega do kwadratu
Choć ja też się łapię na tym, że nie mam co robić i tylko czekam, aż mąż coś zrobi by ja bym mogła dalej działać... jak nie masz co robić to spisz sobie co spakować to torby szpitalnej - zacznij gromadzić rzeczy, zrób sobie osobną listę z badaniami do szpitala - ja przygotowałam już teczkę i zaczynam zbieranie.
czasem trzeba.