Gosia 25
Fanka BB :)
Dreedka najlepszego kochana i lekkiego porodu i duuzo zdrowka
Co do prezentu to ja swojej kupie lego movie bo chciala pod choinke ale to male opakowanie jest wiec pod choinke kupie cos innego
A ja cos juz ze 12 skurczy mialam tzn brzuch mi twardnial ale nie bolalo wiec narazie sie nie martwie. Teraz leze i odpoczywam juz po obiedziec Maja dobrze sie czuje gardelkoctylko troszke ja boli ale wazne ze temp nie ma
za to ja mam okropna zgage i nogi bo dzisiejszym chodzeniu bola:/
Kika daj znac co i jak i 3maj sie kochana:*
Milego wieczorku
Co do prezentu to ja swojej kupie lego movie bo chciala pod choinke ale to male opakowanie jest wiec pod choinke kupie cos innego
A ja cos juz ze 12 skurczy mialam tzn brzuch mi twardnial ale nie bolalo wiec narazie sie nie martwie. Teraz leze i odpoczywam juz po obiedziec Maja dobrze sie czuje gardelkoctylko troszke ja boli ale wazne ze temp nie ma
Kika daj znac co i jak i 3maj sie kochana:*
Milego wieczorku
Ale dziwy. To lepiej jak inne dzieci zaraża? :-/
i pędzę spać. Wczoraj się tu głośno pochwaliłam, że nic mi w spania nie przeszkadza, a tu dzisiaj był zonk. Mąż przywlókł Do łóżka Tymka po 2:00 w nocy a ten się rozpychał niemiłosiernie i oczywiście na mojej poduszce znowu i pod moją kołdrą. A jak na złość dzisiaj straszliwie bolały mnie biodra. Co pół godziny się z bólu budziłam i powoli przekręcałam z boku na bok w.miejscu, bo nawet nie miałam się jak przekulać - całe miejsce zajął Tymek. I do tego strasznie mi ręce drętwiały. Mąż oczywiście 2/3 łóźka miał do dyspozycji i wstał najbardziej poszkodowany. Wkurzył mnie, nawet nie mówiłam jaką ja miałam noc. Żeby on raz się poczuł jak kobieta pod koniec ciąży... To by się może następnym razem nie licytowaą ze mną kto ma gorzej.
Praktycznie nigdy nie spał u nas, a t u nagle 4 noce pod rząd. Grrrrr...